Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A csajom szakítani akar velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom szakítani akar velem ha nem szokok le a cigiről, ez miért akkora probléma? Nem akarok leszokni

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 11:23
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
98%

“ Csak hogy ez nem ilyen egyszerű. Nekem ő kell, nem más.”

“ Szakítson velem ha ennyire zavarja!”

Bizonyára csak én nem látom a logikát

2022. ápr. 22. 12:07
 12/54 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerűbben: Vagy a cigi, vagy a csaj. Ennyi. Válassz!
2022. ápr. 22. 12:11
 13/54 A kérdező kommentje:
Már választottam. Inkább a cigi, mint ez a hisztis tyúk!
2022. ápr. 22. 12:17
 14/54 anonim ***** válasza:
97%

Engem zavar a cigi szaga - szájából, hajából, bőréből, ruhájából árad. S nem akarok hamutartót nyalni csókolózás címén.

Ezért ha nem illünk össze, akkor ennyi volt..

Te nem őt akarod, hanem azt, hogy ő elfogadjon téged így, akkor is, ha neki ez nem jó...

2022. ápr. 22. 12:17
 15/54 anonim ***** válasza:
94%

Majd amikor 40 felett nem fog felállni a pöcsöd, rájössz, hogy igaza volt.

Volt dolgom egypár pasassal, 20 évesen még áll a lőcs a bűzrudasoknak is, de 40 felett a dohányosok 100%-ának potenciaproblémái vannak.

Sok sikert!

2022. ápr. 22. 12:40
 16/54 anonim ***** válasza:
97%
Nem a csaj miatt kellene leszoknod. A tüdőrák sem kellemes dolog.
2022. ápr. 22. 12:42
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

“ Csak hogy ez nem ilyen egyszerű. Nekem ő kell, nem más.”

"Már választottam. Inkább a cigi, mint ez a hisztis tyúk!"

Ez aztán komoly párkapcsolat... Nem tartott sokáig a szerelmi válság.

Shakespeare ha ezt tudta volna, hogy így is lehet, még a Rómeó és Júliát is átfogalmazta volna...

2022. ápr. 22. 13:22
 18/54 A kérdező kommentje:

" 40 felett a dohányosok 100%-ának potenciaproblémái vannak."

Ezt meg honnan szedted? forrás nélkül én is ideböföghetnék akármit, amíg nem linkelsz valami bizonyítékot addig ezt nem vagyok hajlandó elhinni.

2022. ápr. 22. 13:25
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem jönnék már össze olyannal, aki cigizik. Egyszer volt ilyen párom és undorodtam a szájától. Nem élveztem a smárolást. Hányingerem volt, ha megcsókoltam. Szörnyen büdös volt, amikor lefekvés előtt cigizett és úgy fekütt mellém az ágyba. Olyan volt, mintha egy hajléktalan feküdt volna mellettem. Soha többet nem jövök össze olyannal, aki cigizik. Aki cigizik járjon olyannak, aki szintén cigizik.
2022. ápr. 22. 13:25
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnődet úgy hívod, hogy hisztis tyúk, akkor jobb is, ha békén hagyod szegény lányt. Ő majd talál olyat, aki szereti, te meg találsz olyat, akit nem zavar, hogy cigizel.
2022. ápr. 22. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!