Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok lemaradva ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok lemaradva ha 18 évesen soha nem csókolóztam?

Figyelt kérdés

Már az is felmerült bennem hogy van-e értelme élni magányosan és hogy valaha lesz-e gyerekem, rettentően frusztrál a dolog pedig eléggé lényegtelenül hangzik viszont engem ez kiborít.

Még soha nem ismerkedtem élőben, nagyrészt mivel úgy érzem mindenki csak elutasítana és a mai "férfi magányból" kiindulva reménytelennek tanálom magam és még nem tudom hogy egyátalán a külsőmmel lenne a gond, pedig nem vagyok kövér.

2022. nov. 16. 05:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:
60as, változás az történt hogy külföldön dolgoztam és végigutazgattam az országoat, de ilyen sociális részen semmi se történt, sőt méginkább elizolálodotam az emberektől, mégerősebb lett a szociális fóbiám, napi szinten vannak szuicid hajlamaim néha ilyen cselekedeteim is, lényegében én már fel adtam és egész nap az ágyban vergődök, még kikelni sincs onnan energiám
2023. nov. 8. 15:35
 62/63 A kérdező kommentje:

Hiába vannak meg azok a értékeim amik mások szerint kivitelezhetlenek egy jó élethez mégis senkinek se vagyok egyátalán fontos és nem kellek soha senkinek, még az egyetlen szülőm az anyám aki jelen van ő is csak felszinesen van jelen.

Mindez lényegében nem zavarna ha folyton külföldön csavaroghatnék egyedül, képes lennék feltanálni magam minden kényes szituációoban stb.

Akkor nem zavarna ez a dolog, de igy folyton az jár az eszembe hogy biztosan retardált vagyok és azért vagyok szociálisan sikertelen..

2023. nov. 8. 15:42
 63/63 A kérdező kommentje:
Jelenleg 1 év telt el azóta és semmmiben se változtam, mégis mi értelme igy letezni?
2023. nov. 15. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!