Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok lemaradva ha 18 évesen soha nem csókolóztam?
Már az is felmerült bennem hogy van-e értelme élni magányosan és hogy valaha lesz-e gyerekem, rettentően frusztrál a dolog pedig eléggé lényegtelenül hangzik viszont engem ez kiborít.
Még soha nem ismerkedtem élőben, nagyrészt mivel úgy érzem mindenki csak elutasítana és a mai "férfi magányból" kiindulva reménytelennek tanálom magam és még nem tudom hogy egyátalán a külsőmmel lenne a gond, pedig nem vagyok kövér.
Ami leginkább bánt az lenne hogy 14 évesen belém volt zúgva egy osztálytársam akibe ráadásul én is tövig beleszerettem, viszont akkoriba olyan mértékben gyökér voltam hogy voltak rá alkalmak mikor ő kezdeményezett csakhogy annyira zavarban voltam hogy még egy értelmes mondatot se tudtam kinyögni, sőt simán akár a sz€x is megtörténhetet volna mivel ő súgta a fülembe hogy csinálná velem :D
De sajnos akkor még egyátalán nem áltam készen hogy belemenjek egy ilyen helyzetbe, amit visstamenőleg rettentően bánok most úgy érzem lemaradtam mindrnről és 20 felett is virgó maradok ez tudom nagyon bután hangzik de már rettentően kivagyok éhezve, néha már azon is gondolkozok hogy lehet prostival kéne megoldanom mielőtt elszalad a fiatalkor és később ez miatt tövig frusztrált leszek
19-es van egy olyan érzésem hogy roszul èrtelmezted a amiket leírtam ha egyátalán elolvastad őket mindegy.
A lényeg hogy nem teljesen mondhatni hogy egyátalán nem frjlődtem mivel pl. online voltak haverjaim akikkel megvoltam, de ez is csak 16-17 évesen volt.Szabadidőmben annó 11-15 éves koromig játékfüggő, szociál fóbiás voltam és vagyok jelenleg is, csakhogy akkoriban még nem érdekeltek annyira a emberi kapcsolatok így mondhatni megvoltam így is.A gond csak 16 éves korom elején kezdődött mikor teljesen megváltoztam egyszerűen megúntam a játékfüggőségrt igy elkszdtem társalogni online, rengetek lánnyal ismerkedtem és abból talán ha nem lennék idióta akkor legalább meglett volna az első kapcsolatom az nem lényeges hogy online.
Viszontkb az újj év kezdete óta megint beszigetelődtem de olyannyira hogy egyátalán nem érdekel semmi, online már meguntam az egészet, élőben viszont egyátalán nem vagyok képes ismerkedni a gátlásaim miatt.Jelenleg a hétvégét ugyanúgy töltöm, de vasárnap hál istennek osztálykirándulásra megyünk 3 nappra így kissé kikapcsolódhatok, de valószínüleg a szoc. Szorongásom nagyrészt tönkretesz mindent...
Még annyi hogy munka után hazaérek és lepihenek annyira fáradt leszek hogy az már beteges úgy hogy nem végzek olyan leterhelő munkát.
Iskolából hazatérve ugyanez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!