Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Sosem csokoloztam meg es lenne ra alkalmam de felek hogy kezdjek bele?đ
EgyszerƱen bele kell menni. Nem tudsz rĂĄkĂ©szĂŒlni. Ăn amikor elĆször csĂłkoltam meg az elsĆ barĂĄtnĆmet, mondtam neki, hogy ez nekem az elsĆ volt Ă©s megkĂ©rtem, hogy tanĂtson meg csĂłkolĂłzni. Neki mĂĄr volt elĆttem pasija. PĂĄr nap utĂĄn mĂĄr Ășgy ment, mintha sosem ment volna rosszul.
Ăn 18 voltam, Ć 16.
ElĆször finoman puszild meg a szĂĄjĂĄt. AztĂĄn Ăłvatosan halad befelĂ©, tovĂĄbb. Nyalogasd a nyelvĂ©t, ajkĂĄt. Mindent viszonozni fog. A vĂĄgy fellobban, s a csĂłkolĂłzĂĄs adja magĂĄt.
Erre voltĂĄl kĂvĂĄncsi? đ
Az elsĆ pĂĄr alkalommal mĂ©g csak a szĂĄjĂĄt puszilgasd finoman, gyengĂ©den, ne legyen mĂ©g nyelves, igy is nagyon jĂł lesz.
AztĂĄn amikor belejössz, akkor jöhet a nyelvezĆs, de Ă©rezni fogod, hogy mit Ă©s hogyan đ
#4,
nem biztos, hogy a kĂ©rdezĆ pontozott le. Lehet bĂĄrki a vĂĄlaszolĂłk közĂŒl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!