Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok lemaradva ha 18 évesen soha nem csókolóztam?
Már az is felmerült bennem hogy van-e értelme élni magányosan és hogy valaha lesz-e gyerekem, rettentően frusztrál a dolog pedig eléggé lényegtelenül hangzik viszont engem ez kiborít.
Még soha nem ismerkedtem élőben, nagyrészt mivel úgy érzem mindenki csak elutasítana és a mai "férfi magányból" kiindulva reménytelennek tanálom magam és még nem tudom hogy egyátalán a külsőmmel lenne a gond, pedig nem vagyok kövér.
Mégis miért várod el tőlem hogy legyek egy talpraesett ha nemcsak hogy hiteltelen szüleim voltak hanem önmagam se vagyok egy "géniusz" hogy rendbe hozhatsam magam, a fő probléma valójában az hogy nem hiszek az "újraprogramozásban" vagyis hogy képes lennék megváltozni ennyi iq-val,
prostihoz pedig egyenlőre egyátalán nem szeretnék menni hiába is tűnik az egyik legegyszerűbb megoldásnak
Kérdező, heteroszexuális férfi vagyok, szóval mellélőtél. Lehet, hogy egy kicsit durva voltam, nem tudom. Szerintem jobb a szókimondás, a szembesítés, mint a sajnálás. Legalábbis ha jót akarok a másiknak. A sajnálkozás csak a szerencsétlenségtudatot erősíti. A düh amit esetleg keltek egy indulatos beszólással esetleg lehet egy motiváló hajtóerő.
Tehát nem rosszindulatból vagyok durva, pont ellenkezőleg!
De mondogathatod, hogy nem vagy motiválva, stb. és akkor minek változz.
De képzeld el, hogy milyen életet élsz így 5, 10, 20, 50 év múlva, és azt is, hogy milyenre vágysz! Biztos nem erre vágysz, és ez lehetne a motiváció. Persze ezért kitartóan kellene cselekedni.
szokásokon változtatni, újakat bevezetni.
Ha motiválódni akarsz, akkor bizony olvass, és ne csak fél évig. Na meg nem elég olvasni, meg hallgatni, meg nézni, nem elég, hogy tudsz valamit, ha nem csinálod. Hiába tanulod a matekórán az összeadást, ha később csakazért sem számolsz, még akkor sem, amikor kéne, mert "nincs motivációd". Ugye, milyen abszurd? Neked kell lépned, más nem lépheti, de az a büdös helyzet, hogy te azt várod, hogy valaki más csinálja, más oldja meg a te problémádat. Hát ezt nem lehet!
De mi volt a kérdésed célja? Szerintem nem megtudni akartál valamit, hanem megkönnyebbülni. Hát ez pont rossz. Az a feszültség ugyanis pont egy hajtóerő lehetett volna, mert érzed, hogy valami szar, valami vágyad van, és a vágy lehet motiváció, de te inkább itt ventillálod, megszabadulsz a feszültségtől, aztán panaszkodsz, hogy nincs motivációd. Naná, hogy nincs!
Ne csodálkozz!
Esetleg menj el egy pszichológushoz, ezt kőkeményen mondom.
Nyilván nem azért, hogy csókolózz, hanem azért mert ennél neked sokkal mélyebb problémáid vannak, csak azzal nem akarsz szembenézni, foglalkozni.
Egy orrhossznyival.
Egészen pontosan Orbán Pinokkió orrhosznyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!