Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki b@sztat mert még sose volt barátnőm, szűz vagyok, még nem csókolóztam. nem is akarok. ez akkora probléma lenne? 18/f
"indenki maga dönti el mi a jó neki és mit szeretne."
ezt ne nekem mondd, hanem a környezetemnek. nem én kötöttem bele a másikba.
". Nehogymár a másik mondja meg."
még szép, hogy nem a másik mondja meg. egyébként ha akarnék akkor simán tudnék barátnőt szerezni, de egyedül nagyon jól érzem magam, egy kapcsolatban csak stresszelnék egész nap
"ha tényleg nem zavarna akkor el tudnád engedni magad mellett ezeket a sértéseket."
hol írtam én olyat hogy nem tudom elengedni??
Tán nem írtad sehol, hogy nem tudod elengedni a dolgot, csak éppen ordít a sokatmondó reakcióidról. Ja, meg arról, hogy ide kiírtad.
Másból meg nem mondaná senki, hogy téged a mások véleménye nem zavar.
Elnézést, kedves kérdező, de a kérdésedben még olyan bizonytalannak tűnsz, itt pedig a válaszok közt valahogy kinyílt a csipád és írd is, hogy "még szép, hogy nem a másik mondja meg". Megválaszoltad a saját kérdésed!
Ja, és annak ellenére, hogy itt az előttem levők csak biztatni akartak és segíteni neked, elég lekezelően válaszolsz nekik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!