Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura az, hogy az exemmel jó kapcsolatot ápolunk?
Figyelt kérdés
Történet nem ilyen egyszerű mint ahogy fentebb olvasható...
Mi még annó huszonévesen összejöttünk, voltunk amíg voltunk egymásnak, majd az egyik bal és a másik jobb... Eltelt jó pár, élet úgyhozta hogy ismét összerigáz minket az élet, na de neki már akkor is volt párja, akárcsak most, tekintve hogy már gyerekes családanya és férjnél is van.
Mennyire fura hogy én mint pasiként az exe benne vagyok a mindennapi életében, és jó kapcsolatot ápolok a nővel és férjével, ráadásul még szeretem is a gyerekét?
tegnap 17:55
1/3 anonim válasza:
Ha nem haraggal,hanem normális úton váltatok el,esetleg egy kisebb baráti "kapcs" megmaradt,teljesen normális. Főleg,ha mindhárom félnek megfelelő,és nem zavaró.
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem ez lenne a normális. Önmagában azért nem kéne haragudni egy exre, mert ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!