Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert remegek ha valami az exemmel kapcsolatos?
Masfel eve,hogy szakitottunk .
Nagyon megviselt.. mert szerettem.
Tobbszor fordult elo, hogy osszeestem, es ha irt, ha lattam, vagy ha csak ereztem, hogy lesz vele valami, akkor panikszeru remeges tort ram.
Miert van az, hogy tul sikerult lepnem rajta, es mar nem is latom, mert mashol tanulok, kollegistakent, de meg mindig tart a remeges ha valami vele kapcsolatos?? Ha valami tortenik? Ez miert van?
Nagyon zavar, mert a igy a tanulas karara is megy olykor, ha tortenik valami.raadasul a suliban azert elegge kellemetlen.
Nem szeretnem , hogy allandoan remegjek... de ennek mi az eloidezoje?
Én is érzem a volt barátnőm érzéseit, ha ő szarúl van én is szarúl leszek és volt egy betegsége. 100%-ra biztosra megtudom mondani, hogy mikor hogyan van...ha ő neki nagy az önbizalma nekem is nagy, ha szarúl van én is....de szinte az összes volt csajom érzéseit érzem.
Érdekes, sokszor aztmondják hogy ez "érzelmi kiégés" meg stb de szerintem sokkal összetettebb a dolog.
Én a bibliában találtam erre magyarázatot "két test a szexxel válik egy testé" tehát a lelkük is csatlakozik.
Elég félelmetes egyébként ez a dolog, ha belegondol az ember, hogy minnél többel volt annál rosszabb a helyzet.
Viszont kajakra igaz szerintem ez az egész.
Annak is van például, hogy a volt exemmel pedig kb eddig 20 volt egyikkel sem találkoztam többet szakitás után pedig egy nagyon kis városban élek.
És mintha ösztönösen tudat alatt is kerülnénk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!