Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tudjuk hogy a lányoknak mik a külsővel kapcsolatos elvárásaik, viszont mit várnak el szellemileg egy fiútól?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy fiúnak milyen szellemi szint az ami vonzóvá teszi, mi az amit elvártok az agyától? Legyen butus, átlagos, okos, esetleg egy kész géniusz? Minden vélemény értékes!2016. ápr. 13. 20:03
1/3 anonim válasza:
Hát azért legyen esze! Az nem jó, ha egy kigyúrt csávó..aki mindenből ép hogy átbukdácsolt 2-sel. De azért ne legyen túl okoskodók, de jó ha van esze:)... és számomra az sem fontos h ki legyen gyúrva...xD Sőt.. én jobban kedvelem azokat akiken kevesebb az izom:D.
Szóval a "szellemi szintje legyen átlagos, és okos között"
2/3 anonim válasza:
Szeretem,ha egy srác nem buta.De fontos a nyitottság is,sőt.Ha szinte semmi sem érdekli,lehet okos,nem lehet velük annyi mindenről beszélgetni.Viszont én a partnerem érettségét is fontosnak tartom.
3/3 anonim válasza:
Termèszetesen legyen okos, vagy átlagos. De az iskolai eredmènyei mellèkesek. Van egy haverom (fiú), aki nem buta, sőt. De az iskolai jegyei nem ezt mutatják, de nem ez számít. Lehessen vele beszèlgetni, legyen saját vèlemènye, álljon ki maga mellett, de ne legyen okoskodó :). Nekem ennyi az elvárásom, szerintem nem várok el sokat :).
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!