Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy ilyen a kapcsolatom az exemmel?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel kb. három éve szakítottunk, kicsit kevesebb. Azóta többször is csókolóztunk bulikon, egyébként pedig elég sokat beszélünk, mondhatni baráti viszonyunk van. Nekem van barátnőm, neki is van barátja, de még így is ha ráírok, rögtön válaszol és beszélgetünk. Ma ráírtam és felhoztam témának, hogy találkozzunk és megint menjünk együtt bulizni szombaton. Úgy látom, benne lenne, de az jön le az egészből, hogy visszatartja, hogy van barátja. Én nem tudom, mit szeretnék tőle.. azt látom, hogy van visszaút, de nem tudom, érdemes lenne-e újrakezdeni vele, meg hát ott a barátnőm is, de ezt a lányt nagyon szerettem. Abban sem lehetek biztos, ő mit akar. Szerintetek ebből lehet valami, vagy esélytelen a dolog? Hogyan döntsek?2016. ápr. 5. 20:31
1/1 anonim válasza:
Felmelegített káposzta sose jó. Csak nosztalgia aztán megbánnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!