Mit gondoltok? Kiállhatatlan, passzív-agresszív élettárs (nő),3 éves gyerek, közös élet. Mennyire sérül a kapcsolatom a gyerekemmel, ha elhagyom a nőt? Nem tudom mit csináljak.
Milyen érdekes, a pasi lelép gyerek nélkül, mert neki úgy egyszerűbb. Vidd a gyerekeidet is, mint egy apa, és neveld őket.
Ja, az már nem pálya!
4 évvel ezelőtt, mikor gyereket csináltatok, nem volt kiállhatatlan, passzív-agresszív nő? Azóta gyökeresen megváltozott? És ha igen, elgondolkoztál rajta, hogy vajon neked mekkora szereped volt ebben?
Amúgy egyetértek, ha aggódsz a gyerekért, küldd el a csajt, és élj boldogan együtt a gyerekeddel, neki se jó egy "kiállhatatlan, passzív-agresszív nő" mellett. 3 éves elmúlt, úgyhogy a pelenkázását megúsztad.
Nem mondtam, h nem vinném, de intelligens a 'párom', szóval nem hiszem, hogy el tudnám vinni a gyereket. Őt ő is imádja.
Nem volt ennyire + kb. akkor akartam elhagyni, mielőtt kiderült hogy terhes. Nem vetette el, pedig javasoltam.
"Nem vetette el, pedig javasoltam."
Na ez szép. Biztos egyedül lett terhes.
Te meg javasolsz, majd lelépsz.
Én ritka birka természetű nő vagyok, de lehet, én is agresszív lennék így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!