Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a cél?
Sziasztok. Helyzet a következő
Van egy lány akivel beszélek egy ideje egy suliba járunk.
Mi csak úgy mondjuk egymásnak hogy bástya vagy hugi
a lényeg a következő: a csaj számomra ellentétes dolgokat csinál
alig beszélünk írásban, de élőben látszik rajta hogy kicsit zavarba jön, illetve ma mondta is hogy milyen fura hogy a barátnőjével (aki ott állt még) hogy vele tud komolyan is beszélni, velem nem mert mindig elmosolyodik, ezt ő saját maga mondta. Mintha nézett is volna rám a semmiből bár ezt csak így nagyon ritkán vettem észre.
Üzenetben végülis leirta hogy amúgy igen bejön az arcom pl, és emlegette többször hogy az övé vagyok, hogy más ne vegyen el tőle, közben pedig barátoknak mond minket, ami inkább igaz, de akkor mire fel ezek a reakciók? Írásban tényleg nagyon keveset beszélünk, élőben próbálom forszírozni a témát.
A másik amit írt ma, hogy ő alapból nem fut fiúk után, de szerinte én más vagyok nem érti hogyan de velem szeret beszélni stb
Tudom megosztó téma de valakinek egyértelmű mire megy ki a történet?
A legtöbb tapasztalatom alapján barátság van és ő ezt is mondja ki
de nem értem ezeket a nem baráti reakciókat amik meg szerintem másra utalnak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!