Hogyan kezdjek bele a gitározásba?

@10: ebben sok igazság van, amit most leírtál. :) Sőt, szóról szóra egyetértek. Ettől függetlenül szerintem sokaknál van egy-egy stílus és a hozzátartozó egy-egy gitár, ami kiemelkedik a többi közül és ami kezdésként leginkább motivál.
Én a magam részéről többet nem tudok a témához hozzátenni, majd mérlegel a kérdező. Bár nagyon el van tűnve...

Waff.
Miért mondod azt, hogy csak akusztikus gitáron lehet bocibocizni? (skálázni?)

Lehet kicsit félreérthető voltam. Bocs.
Nem azt állítom, hogy csak akusztikuson lehet "bocibocizni", hanem, hogy azon célszerűbb, praktikusabb. De ez egy szubjektív álláspont.

Kedves Valaszadok!
Had koszonjem meg valaszaitokat mindazok neveben akiknek hozzaszolasaitok uj es hasznos informaciokat tudtak kozvetiteni, tobbek kozott nekem is. Koszonom!
Köszönöm a válaszokat! Igenis meg szoktam köszönni és elolvasni a válaszokat.Ha nem így tennék, miért kérdeznék? :)
Szívem szerint elektromos gitáron kezdenék, de akusztikuson fogok, már csak az ára miatt is.
Körbe érdeklődtem, osztálytársam bandában gitározik, ő is a klasszikust javasolta kezdésnek. Úgyhogy érettségi után meg lesz az elfoglaltságom :)

Igazán nincs mit :)
Eredményes, vidám gitározást kívánok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!