Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kezdjek bele a gitározá...

Hogyan kezdjek bele a gitározásba?

Figyelt kérdés
Már jó ideje meg szeretnék tanulni gitározni. Haverokkal jó lenne zenélni, csak az a baj, hogy semmi ismeretem nincsen a dologban. Valami tanács jól esne. Akusztikus vagy elektromos gitárral kezdjek? Meg lehet tanulni magamtól játszani? Vagy tanárhoz mindenképp tanácsos járni? Minden témához kapcsolódó tanács jól jönne :)

2017. márc. 19. 00:07
1 2 3 4 5 6
 11/52 Mojjo ***** válasza:

@10: ebben sok igazság van, amit most leírtál. :) Sőt, szóról szóra egyetértek. Ettől függetlenül szerintem sokaknál van egy-egy stílus és a hozzátartozó egy-egy gitár, ami kiemelkedik a többi közül és ami kezdésként leginkább motivál.

Én a magam részéről többet nem tudok a témához hozzátenni, majd mérlegel a kérdező. Bár nagyon el van tűnve...

2017. márc. 19. 15:20
 12/52 anonim ***** válasza:

Waff.

Miért mondod azt, hogy csak akusztikus gitáron lehet bocibocizni? (skálázni?)

2017. márc. 20. 15:40
 13/52 Waff ***** válasza:

Lehet kicsit félreérthető voltam. Bocs.

Nem azt állítom, hogy csak akusztikuson lehet "bocibocizni", hanem, hogy azon célszerűbb, praktikusabb. De ez egy szubjektív álláspont.

2017. márc. 20. 20:38
 14/52 Mojjo ***** válasza:
Most már amúgy elég biztosnak tűnik, hogy csak egymásnak írogatunk, mert a kérdezőt a legkevésbé sem érdeklik a válaszok. Itt a gyk-n a kérdések 60-80%-a ilyen, legalábbis saját tapasztalatom szerint. Csak tudnám, hogy akkor miért kérdeznek...
2017. márc. 20. 20:45
 15/52 Waff ***** válasza:
Ez így van. 10 kérdésből talán 3 eset van, hogy reagál valamit a kérdező. Még kissebb az arány mikor neadj'uram meg is köszönik a segítőkész választ...
2017. márc. 21. 05:40
 16/52 Freeman369 válasza:

Kedves Valaszadok!

Had koszonjem meg valaszaitokat mindazok neveben akiknek hozzaszolasaitok uj es hasznos informaciokat tudtak kozvetiteni, tobbek kozott nekem is. Koszonom!

2017. márc. 22. 16:46
 17/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igenis meg szoktam köszönni és elolvasni a válaszokat.Ha nem így tennék, miért kérdeznék? :)

Szívem szerint elektromos gitáron kezdenék, de akusztikuson fogok, már csak az ára miatt is.

Körbe érdeklődtem, osztálytársam bandában gitározik, ő is a klasszikust javasolta kezdésnek. Úgyhogy érettségi után meg lesz az elfoglaltságom :)

2017. márc. 22. 17:50
 18/52 Waff ***** válasza:

Igazán nincs mit :)

Eredményes, vidám gitározást kívánok!

2017. márc. 22. 17:52
 19/52 anonim ***** válasza:
Előbb kérdezd meg a haverjaid, mit akartok játszani. Ha megteheted, akkor új gitárt vegyél. Kezdőknek akusztikusba 35-40, elektromosba 80-90 a belépő. Tanár a legjobb, az első pár óra árát számold bele a gitárba, írj hozzá +15ezer forintot, azzal elleszel pár hétig, és élvezni fogod mint állat!
2017. márc. 24. 05:19
 20/52 anonim ***** válasza:
Most néztem a kommenteket, hát a gitáros csajos videó hatalmas! :)
2017. márc. 24. 05:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!