Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Már két éve énekelgetek, és egyre jobban fejlődök, és közben rá jöttem, hogy komolyabban szeretnék ezzel foglalkozni. Eddig telefonnal rögzítettem a számokat, mert nem mertem még beruházni egy kisebb itthoni stúdióba, de mivel most már tényleg komolyan gondolom, ezért itt az ideje a váltásnak. A probléma, hogy fogalmam sincs, hogy mi kell még a mikrofonon kívül ahhoz, hogy a hangom rögzíteni tudjam. (mikrofonnak egy Shure sm58-ra gondoltam) Kb 70 ezret szeretnék a setup-ra rászánni.2017. febr. 24. 22:06
1/2 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=OEJUaDme1g0
Nem tudom mennyit segít, nem néztem végig ,csak most random eszembe jutott ,hogy van ez a videó, aztán hátha segít. c:
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Sokat segített, már össze is raktam fejben a kis stúdiómat :)Egy Focusrite Scarlett Solo hangkártyára, egy Shure sm58 mikrofon és egy XLR kábel és egy mikrofon állvány, plusz egy popfilter fog kelleni. Találtam egy PreSonus Studio One nevű programot ami ingyenes. Így kijövök 70 ezerből, a kérdés, hogy ez jónak számít-e , amit most összeraktam? (fejhallgatóm már van elég jó)
2017. febr. 25. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!