Hogyan kezdjek el gitározni tanulni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék tanárhoz járni, tehát itthon akarom csinálni. Mivel kezdjem? (Bocsi a fogalmazásért)2016. dec. 5. 18:39
2/14 A kérdező kommentje:
Ezen kívül? Ezt én is sejtettem xd
2016. dec. 5. 20:14
3/14 anonim válasza:
2. Akkordokat keresgélsz.
Mit hallgatsz?
4/14 A kérdező kommentje:
Sokmindent😅 Nehéz megtanulni? És milyen gitárt kellene venni? Mert Még csak tervben van
2016. dec. 5. 20:44
5/14 anonim válasza:
Előbb az alapakkordokat: C,D,E,F,G,A,H és a Cm,Dm,Em,Fm,Gm,Am (A Hm-ról azt se tudom micsoda :D)
De kihagytam, hogy mindezek előtt be kell tudnod hangolni a gitárt: https://www.youtube.com/watch?v=Vo-z8Axn0x4
6/14 anonim válasza:
Oké, a Hm az amit eddig H-nak játszottam, a H-t nem ismertem eddig. :D
7/14 anonim válasza:
8/14 A kérdező kommentje:
Félek, hogy a behangolás része nem fog menni :D
Igazából semmi elképzelésem, hogy konkrétan milyen zenéket szeretnék játszani :'D
Ha megkérdezhetem te hány éves vagy és hány éve gitározol?
2016. dec. 5. 20:57
9/14 anonim válasza:
Én vagy húsz éve gitározok és a jelenlegi tudásszintemet bárki képes elérni kb. egy hónap alatt. :D De az alapokat mindenki képes összeszedni magától, aztán meg úgyis kiderül, hogy ki meddig jut. A gyakorlás fontos, az viszont csak akkor lesz jó, ha olyanokat játszol amiket szeretsz.
10/14 A kérdező kommentje:
Meg hallottam fémhúros meg másmilyen gitárról, hirtelen nem jut eszembe a neve... Azok között mi a különbség? Asszem nylonhúros de nem hinném...
2016. dec. 5. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!