Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitározni szeretnék tanulni....

Gitározni szeretnék tanulni. Hogy kezdjem? (a kérdéseim lent:D)

Figyelt kérdés

Főképpen rock számokban gondolkoztam (leginkább Green Day).

1. Meglehet tanulni egyedül? Mármint úgy értem, hogy mondjuk internetről. Ha igen, akkor tudnátok mondani ehhez kapcsolódó oldalakat?

2. Mennyi ideig tart megtanulni? 13 éves vagyok, így a sulit, meg mindent figyelembe véve mennyi idő alatt tudnám megtanulni?

3. Elég elsőre egy akusztikus gitár, vagy rögtön basszusgitárral kezdjek? Illetve milyen fajtát vegyek?

2016. okt. 17. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha basszus gitározni akarsz akkor kezdheted azzal is ha van rá pénzed. Netről is lehet tanulni illetve vannak programok, guitar pro 5 ami megnyitja a gitártabokat, hasonló van okos telefonra is. Youtubon is rengeteg videó van fennt.
2016. okt. 17. 21:32
 2/7 Waff ***** válasza:
53%

1. Igen, meg lehet internetről is tanulni. Ezt írd be a keresőbe pl. : justinguitar

2. Egy élet is kevés hozzá, de arra a szintre eljutni, hogy néhány alap-akkordos dalt eljátsz lassú tempóban, az kb 4-5-6 hónap.

3. Elsőre én egy olcsóbb (nem teszkós!!!) klasszikus gitárt ajánlok az alapokhoz.

2016. okt. 18. 05:49
 3/7 anonim ***** válasza:

2es válaszoló minden ilyen kérdésre beírja ezt az idióta "kezdj akusztikussal" dolgot. Ne. Azon játsz ami érdekel. Tiszta más a kettő.

Én is egyedül tanulok és tudok gitározni.

És egy szám megtanulása... 2-3 honap hogy megbarátkozol a hangszerrel és azután kb 1-2 hónap és megmegy egy konnyebb szám

2016. okt. 18. 08:11
 4/7 Waff ***** válasza:
0%

Én csak AJÁNLANI szoktam kezdésnek az akusztikus gitárt, azon belül is a klasszikust. Sosem mondtam, hogy kötelező lenne...Természetesen azzal kezd mindenki amivel szeretne.

De mivel ez egy olyan fórum, ahol egymás tanácsait kérjük ki, így bátorkodtam én is le írni azt ami szerintem jó. És most is azt mondom, hogy kezdésnek sokkal célszerűbb akusztikus gitárral neki fogni.

Esetedben 3-as válaszoló, én pl. egy helyesírási szótárat javasolnék....

:)

2016. okt. 18. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek akusztikus gitár, ha utána meg basszerozni akarsz.
2016. okt. 18. 12:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat:):D
2016. okt. 18. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem tudja melyik a basszus gitár, szólót akart írni.

Én is akusztikussal kezdenék, alapjáraton nylon húrossal, de ha énekelsz, és a gitárral csak kísérni akarod magad, akkor fémhúrost választanék, azon szebben szólnak az akordok (olcsó kategóriában).

2016. okt. 20. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!