Jövőre szeretnék beiratkozni zeneiskolába gitározni. Kb Kmennyi idő alatt tudom majd ezt a számot eljátszani ezt a számot napi 4 5 óra gyakorlással? Persze nem csak ezt a számot hanem sok más szép zenét is. Kotaro Oshio Wind Song.
Bakker...tényleg nem bántásból...de legalább egy mondatot ha rendesen letudnál írni, mennyivel elegánsabb lenne a dolog...
Egy ilyen zeneszámot ha kitartó vagy akkor néhány hónap (3-4) alatt meg tudod tanulni, már ha csak ezt az egyet gyakorlod vég nélkül, minden nap. Eleinte úgysem fogsz 4-5 órát gyakorolni, az első pár napban az ujjaid hegyének meg kell szokni a húrokat, ami kicsit fájdalmas, de egyáltalán nem vészes. Inkább kevesebbet gyakorolj, de ésszerűen.
Igen, ez a 4-5 óra gyakorlás nekem is szemet szúrt? Ezt hogy tervezed végre hajtani, főállásban gitárral foglalkozol? :D Ne érts félre nem kötekedésből írom, tényleg érdekel, nekem fura lenne ha főleg egy iskolásnak (de felnőtt dolgozó embernek ugyanúgy) lenne napi 4-5 órája a hobbijára, a mindennapi kötelező tennivalók mellett. Az rengeteg.
Zárójelben jegyzem meg, én is örülnék ha tudnék ennyit gitározni egy nap, de szerintem jó esetben a fele ami összejön egy átlag embernek, aki iskolába jár, vagy dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!