A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)
Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.
Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.
Én is a rajongói között vagyok, és elmondanám, hogy én nem amiatt szerettem meg, ahogy kinéz. Nálam mindig a hang és a stílus az első. Ha valaki helyes, de rossz hangja van, sosem nézegetem tovább. Nála az is benne van, hogy ő sosem volt bunkó a rajongóival, sem a többi énekessel (mint egyesek...) ezt is mutatja hogy nem kevés tőle idősebb és tapasztaltabb előadóval van jóban.Sőt, ő nem a balhéiról lett híres, hanem a zenéjéről. Itt azt is hadd említsem meg, hogy a dalszövegeinek igazi jelentésük van, ha te nem vetted észre, fordítózz vagy hallgasd meg néhány interjúját, ahol elmagyarázza. És mostmár inkább átment a pop-blues-rock műfajba, összesen egy száma van, ahol élőben nem gitározik/zongorázik, az a Mercy. Külön együttese van turnén, akikkel igazi élő zenét ad elő, playback nélkül. Ezt tapasztalatból mondom, volt szerencsém ott lenni a bécsi koncertjén, ahol a hangulat óriási volt, és nem mellesleg teltházas. Emellett még külön m&g-je van, ahol találkozni lehet vele és q&a, ahol pedig beszélgetni vele. Ezeket kevés előadótól hallottam, hogy megtette volna a rajongóiért. A hírnévtől pedig egyáltalán nem szállt el, ő tényleg csak a zene miatt csinálja az egészet. A korához képest pedig sokkal érettebb, mint itt egyesek.
Sokkal tovább is tudnám sorolni, de szerintem még vannak a Mendes Armyból néhányan, akik szeretnének rajtam kívül is felsorolni neked néhány nyomós okot, hogy miért szeretjük:) És ha tanácsolhatom, ne szállj szembe egy egész fandommal, mert támadunk:)
Ahogy az utolsó mondja:)
És ne feledd!A Mendes Armyval ne kezdj ki!;)Mert simán eláslak :)
Nagyot röhögtem ezen a kérdésen. Meg egyébként is, mi az, hogy úgy fogalmazol 'lányok'? Azért álljon már meg a menet. Azt elismerem, hogy javarészt lányok hallgassák Shawnt, de nem kéne Úgy mondani, mintha a Föld összes lánya egy eszeveszett fangirl lenne. És azt mondod Shawnra, hogy nem tehetséges meg páva? 😂😂 Majd ha csak fele annyi dolgot elérsz majd, mint ő, még akkor se kell ilyeneket mondani, mert képzelt pont senkit sem érdekel a véleményed. Meghogy páva? Amikor egyáltalán nem öltözködik pávásan, szerintem nemis tudod, mi az hogy pávaság.😅 Nincs ecsethaja,térdig lehúzott gatya, 5 számmal nagyobb póló rajta... Nem értem miért kell belekötni. Tény, hogy jól néz ki, de elsősorban a zene miatt szeretik a rajongói meg azért mert egyáltalán nem beképzelt, mint a legtöbb ilyen sztár. Nem tetszik a zenéje? És akkor mivan? Ezzel a kérdéssel most azt gondoltad, hogy te majd jól megmagyarazod az összes fannak, hogy te miért nem szereted a zenéjét és akkor már ők se fogják szeretni? Ez nagyon kemény...mindenki olyan zenét szeret és hallgat, amilyet csak kedve tartja. És jöhetsz azzal, hogy jajj a tömegzene meg mittudomén, ezek AKKOR IS JÓK. Mert rengeteg embernek tetszik. Te szereted Ossiant. Rendben van. Elhisszük neked. Senki nem akar lebeszélni róla, hogy szeresd meg hallgasd mert gondolom, úgyse érdekelne, mert senki nem mondja meg senkinek, hogy milyen zenét hallgasson. Ennyit akartam. (Nem vagyok Shawn Mendes fan)
13L
Najó!
Először is nem nyálasak a dalai ( szomorú szerelnes számjai vannak többnyire,csak hogy felvilágosítsalak).Másodszor egyáltalán nem üres a hangja. Harmadszor attól hogy neked nem tetszik attól másnak tetszhet. Ezzel a kérdéssel azt érted el hogy,akik szeretik rosszul érezzék magukat,velem az élen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!