A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)
Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.
Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.
Te írtál kérdező? Gondolom igen(:
De mindegy, ide is kiírom azért:D
Szóval bármennyire hihetetlennek találod attól függetlenül,hogy szeretem Shawnt, hallgatok AC/DC-t wow. És amikor írtam a kommentem, nem szidni akartam őket, egyszerű példának szántam. Mert amúgy megértem, a magad 18 évével pont most épp a "tartalmat" keresed amit egy 60+-os énekesnél aki megélt több évtizedet megtalálod, de Shawn akkor is csak 18 éves. Pont mint te. Szerintem ennyi idősen nem csoda,hogy nem tud a halálról írni. Ő is még csak egy gyerek. Oké, hogy több tíz millióan követik és tisztelik, oké hogy 2 albumot kiadott már, oké,hogy most indul majd a második turnéjára, de ő is csak egy gyerek még. Szóval akkor csak ne hallgasd, ne keress rá, és ezáltal ne is várdd el,hogy olyan dolgokról írjon saját maga dalt amiről nem tud (és amit a "hallgatók" nem vennének meg). Köszönöm.
Az pedig oké, hogy nem minden híresség tehetséges, de könyörgöm ha nekik Jacob Sartorius a kedvencük miért kell beléjük kötni? Oké bevallom szerintem sincs túl jó hangja viszont nem fogom fikázni, csak mert mostanság az a divat. Inkább tiszteletben tartom ki mit gondol, és elvárom,hogy akkor mindenki tartsa tiszteletben hogy nekem mondjuk Shawn a kedvenc énekesem. Mert ohh egyébként nem fog ez azért változni mert 10ből 1 azt gondolja "közepes énekes".
Ez a baj az emberekkel, mindenki csak belekötni tud a másikba de mostanában olyan ritka,hogy valaki csak úgy elmenjen egy meleg/egy Justin rajongó/egy rock párti mellett anélkül,hogy lehordaná a sárgaföldig.. ez a szomorú:)
Hagyjuk már ezt az egészet!Ez már vicces ! Szeretem Shawn zenéjét és attól még nem leszek buta...
Ha te nem tartod tiszteletben a véleményünket(hogy szeretjük Shawnt), akkor mi miért tartsuk tiszteletben a te véleményed ? Minek írtad ki ezt a kérdést, ha minden válaszolót leszólsz? Attól, hogy nem azt írjuk amit te szeretnel hallani, még nem kell rögtön leírni,hogy mi hülyék vagyunk ! Nem vagyunk azok! Elgondolkodthatnál azon, hogy mi értelme van a kérdésednek, ha minden válaszolót leszólsz! Megsúgom:
Semmi!
Bár már a többi fan felhozta a legtöbb ellenérvet az állításodra, miszerint a lányok, aki szeretik Shawnt, félrevezethetőek és buták, azért én is leírom a véleményem, mert ideges vagyok. Ilyenkor pedig jó kiírni magamból…
Tehát: igen. Bevallom, Shawn nagyon helyes, és? Mint szinte mindenkinek, nekem is a Stitches volt az első dalom, amit hallottam tőle. Az öcsém hallgatta, a zene átszűrődött a szobából. Nagyon tetszett, és akkor képzeld el, még nem is tudtam, hogy néz ki. Hmm. Érdekes. De attól még én egy buta és félrevezethető lány vagyok. Oké. Nagyon elegem van abból, hogy a rockerek felsőbbrendűbbeknek érzik magukat, mint azok, akik a popot kedvelik. Nézem a kérdéseket, és tele van a rock hallgatók ehhez hasonló kérdéseivel. Én nem azt mondom, hogy minden rocker előítéletes, de felettébb furcsa, hogy ti fikázhatjátok mások kedvenceit, ellenben a pop rajongók általában elfogadják az ízléseteket. Kedvelem a rockot, vagy legalábbis meghallgatok néhány számot, de nem a kedvencem. Mégsem kezdek el hisztizni, hogy úristen, ezt hogy lehet szeretni.
Shawn egy szerény, vicces, tehetséges srác, aki fiatal kora ellenére óriási sikereket ért el. A rajongókkal barátságos. Nem száll el, és egy csepp rosszhíre sincs, így a nagyon fiatal fanok csak jót tanulhatnak tőle. Ezért is én nem csak a zenéi miatt szeretem, hanem mert a belseje is rendben van. :)
Kérted, írjunk csúnya pop énekeseket: Ed Sheeran, Adele, Meghan Trainor, Sia. Több is eszembe juthatna, de nem számít, csak be akarom bizonyítani, hogy tessék, ők sem a leggyönyörűbb emberek (habár én bem tartom őket csúnyának), mégis hatalmas sikerük van. Igaz, őket annyira nem kedvelem.
Kívánom, hogy egy napra cserélj helyet Shawnnal. Tökéltesnek látszik az élete, de ez az illúzió egyből megtörne, ha átélnéd, amit ő csinál. Nem olyan hű, de egyszerű letolni a koncerteket, és azért is rengeteget dolgozott, hogy elérje azt, ahol most van. Nagyon megérdemelte.
De oké. Elfogadom, ha te nem szereted, csak nagyon bosszantó az állításod Shawn fangirljei félrevezethetőségét és ostobaságát illetően.
Ez a kérdés már úgy látom elég régi de csak most láttam meg. Ugyanaz a véleményem mint az előttem levőknek. Kifejezetten sértő hogy lebutázol minket azért mert szeretjük Shawn Mendest. Mindegy nem akarom ragozni, előttem már elmondtak mindent.
De fogadjunk hogyha Shawn nem nézne ki ilyen jól akkor meg az lenne a problémád hogy miért van oda érte ilyen sok lány. Mert nekem pl Shawn rohadtul nem az ideálom, mégis szeretem azért mert jó hangja van és ért is a zenéhez! (Nem úgy mint egy csomó más akiket te hozzá hasonlítottál).
Szóval nézz már egy kicsit magadba...
Mivel teljesen más a stílusod, ezért nem is tudsz vele azonosulni.
Én a dalait hallgatom, és azt mondom, hogy "basszus én is így érzem, de leírni sajnos nem tudom".
Szerintem egy előadóba nagyon fontos az, hogy a hallgatója tudjon azonosulni a zenéjébe.
A kinézetével meg semmi sincs, hidd el, a MendesArmy nem a képekért szereti (na már az igaziak)
Nekem nagyon sokat segítettek a dalai, és nem egy olyan embert ismerek, akit kisegítette a 'depresszióból'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!