Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A lányok ennyire buták és...

A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.

Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.

2016. nov. 11. 01:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 Kilari888 ***** válasza:
87%
Jajistenem...most komolyan azért vagy így kiakadva mert valakik szeretik?Már bocs de nekem meg a te zenei stílusod-banáid nem jönnek be,de nem kezdem el leszólni őket.Mindenkinek van véleménye.És ha neked nem jön be?Ki nem sz*rja le...Attól más szeretheti életem ;) És igen én is jövök azzal hogy nyugodtan írj ilyen számokat,játsz 3 különböző hangszeren,adjál több milliós koncerteket,és ne legyél ezek után nagyképű (ja bocs te már az vagy..upsz).Meg amúgy ha ronda lenne akkor nem idegesítene hogy népszerű mi?Mintha attól függne..ES ha 20%-nak mégis az számít,akkor is van a rajongó táborának egy erős magja aki a zenéjéét és azért szereti aki.Ja meg a szövegeit baromira bírom és szerintem elég erősek-nem mondom hogy nincsenek gyenge számai,de minden zenésznek vannak..Már alig várom hogy milyen szánalmas kifogásokat keresel mé ;)
2016. dec. 14. 18:34
 32/67 A kérdező kommentje:

Egy magyar énekes nem lehet világhírű.

Ott van Vikidál Gyula, a fénykorában az egész bolygón bármelyik rock zenekar örült volna neki.

Egyébként miért lennék nagyképű?

Akkor mondj ronda pop énekest, mutass legalább 3 ronda pop énekest.

"azért szereti aki"

Ennek nincs értelme.

Külön kell választani az általad szeretett énekes személyiségét, ének hangját.

Újra Vikidált említeném meg, a fénykorában fantasztikus hangja volt, de mint ember egy f*reg volt.

3/3-as ügynök volt, a zenekarának tagjairól folyamatosan jelentett, és még bocsánatot se kért ezek miatt.

Lehet szeretni a gyenge szövegeket, de objektíven vizsgálva sima pop szövegek, mint bieberéké.

Ott van Mr Busta.

A "rajongói" szerint ő az egyik legjobb szöveg író, ők ezt a szöveget mondják jónak.

"Írjatok még verebek egy szép szerelmes számot,

Mert ekkora bu***at még a Jó Isten se látott

Készen áll a fa**om, hogy bevegye a szátok

Majd akkor dobálj átkot, ha én is dobtam rátok"

Ez a szöveg még jóindulattal is pocsék.

Hozzátenném hogy (saját vélemény) az amiben nincs hangszer, az nem zene.

2016. dec. 14. 23:06
 33/67 Kilari888 ***** válasza:
83%

Jó igaz,ez a Mr Busta vagy kinek a szövege tényleg nagyon rossz,de Shawn nem ilyenről írt...

Ja meg ő nem tehet arról hogy jó helyre született,ellenben a magyar énekesekkel-akik közül vannak nagyon jók.De most csak azért ne énekeljen és ne legyen híres mert 'nála jobb'magyar énekeseknek nem sikerül és mert mondjuk jól néz ki?

És van értelme annak,hogy "azért szeretik aki".

2016. dec. 15. 15:14
 34/67 anonim ***** válasza:
54%
Tehát pl. egy népdal vagy egy kórusmű sem zene? Nem mindhez van hangszerkíséret...
2016. dec. 15. 21:33
 35/67 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként én elhiszem, hogy nem vagy irigy. Hisz minden normális ember ilyenekkel foglalkozik éjjel 01:05-kor...
2016. dec. 15. 21:36
 36/67 A kérdező kommentje:

Külföldön nem nehéz jó pop énekesnek lenni.

Ha páva vagy és tudod használni az autotunet akkor semmi baj, khm: Jacob sartorius, bieber.

Csak meg említettem hogy magyar énekes nem lehet világhírű.

De mondj legalább 3 ronda, túlsúlyos pop énekest.

Nem annak nincs értelme.

2016. dec. 16. 00:50
 37/67 A kérdező kommentje:

A népdalokban szinte mindig vannak hangszerek.

Pontosítok: Az nem zene amiben digitális zörej van.

2016. dec. 16. 00:51
 38/67 Kilari888 ***** válasza:
79%
Már fárasztó vagy....Minden második válaszodban kéred hogy mutassak 3 ronda pop énekest,és már fáj-fizikailag.Ha nekik/nekünk tetszik akkor ennyi.Pont.
2016. dec. 16. 21:15
 39/67 A kérdező kommentje:
Pedig így be lehetne bizonyítani hogy a pop műfaj nem a külsőről szól.
2016. dec. 16. 21:54
 40/67 anonim ***** válasza:
78%

Tessék, itt egy:

[link]

(Mellesleg nincs olyan, hogy ronda.)

2016. dec. 18. 12:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!