A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)
Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.
Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.
Egy magyar énekes nem lehet világhírű.
Ott van Vikidál Gyula, a fénykorában az egész bolygón bármelyik rock zenekar örült volna neki.
Egyébként miért lennék nagyképű?
Akkor mondj ronda pop énekest, mutass legalább 3 ronda pop énekest.
"azért szereti aki"
Ennek nincs értelme.
Külön kell választani az általad szeretett énekes személyiségét, ének hangját.
Újra Vikidált említeném meg, a fénykorában fantasztikus hangja volt, de mint ember egy f*reg volt.
3/3-as ügynök volt, a zenekarának tagjairól folyamatosan jelentett, és még bocsánatot se kért ezek miatt.
Lehet szeretni a gyenge szövegeket, de objektíven vizsgálva sima pop szövegek, mint bieberéké.
Ott van Mr Busta.
A "rajongói" szerint ő az egyik legjobb szöveg író, ők ezt a szöveget mondják jónak.
"Írjatok még verebek egy szép szerelmes számot,
Mert ekkora bu***at még a Jó Isten se látott
Készen áll a fa**om, hogy bevegye a szátok
Majd akkor dobálj átkot, ha én is dobtam rátok"
Ez a szöveg még jóindulattal is pocsék.
Hozzátenném hogy (saját vélemény) az amiben nincs hangszer, az nem zene.
Jó igaz,ez a Mr Busta vagy kinek a szövege tényleg nagyon rossz,de Shawn nem ilyenről írt...
Ja meg ő nem tehet arról hogy jó helyre született,ellenben a magyar énekesekkel-akik közül vannak nagyon jók.De most csak azért ne énekeljen és ne legyen híres mert 'nála jobb'magyar énekeseknek nem sikerül és mert mondjuk jól néz ki?
És van értelme annak,hogy "azért szeretik aki".
Külföldön nem nehéz jó pop énekesnek lenni.
Ha páva vagy és tudod használni az autotunet akkor semmi baj, khm: Jacob sartorius, bieber.
Csak meg említettem hogy magyar énekes nem lehet világhírű.
De mondj legalább 3 ronda, túlsúlyos pop énekest.
Nem annak nincs értelme.
A népdalokban szinte mindig vannak hangszerek.
Pontosítok: Az nem zene amiben digitális zörej van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!