A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)
Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.
Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.
Azért, mert neked nem jön be Shawn zenéje, még nem kell leszólni azokat akiknek tetszik..
És el lehet gondolkodni hogy ő 18 évesen itt tart. Tíz fiúból legalább egy nagyon helyes, mégse lesz világhírű énekes...
Ő bár megtehetné mégse nagyképű, ugyanolyan szerény mint volt. És igen, én nagyon szeretem őt, szerintem nagyon jól énekel. Szóval azért, mert valaki neked nem jön be a hangja/stílusa miatt, még másnak bejöhet. Nem kell azért lehülyézni a másikat azért, mert neki ez tetszik.
Michael Jackson zenéjét nem szeretem, de elismerem hogy nagyon jó énekes volt, így vagyok Zámbó Jimmyvel is.
De neki tényleg nincs túl jó hangja, max közepes pop hang (ami nem nagy szám).
Azon hogy ő itt tart nem kell elgondolkodni, rengeteg olyan magyar énekes van aki sokkal jobb nála, de ők nem lehetnek népszerűek mivel ők a média által elnyomott zenét játszanak, és mert magyarok.
Mutass olyan fiú pop énekest mely nem páva, és nem tetszik a lányoknak.
Én kapásból tudok mondani több olyan rock/metál énekest kik nem a lányok kedvencei, viszont sokkal jobban énekelnek mint ő.
Ez a legbutább válasz amit adhattál.
Ennek kb annyi értelme van mint a "csinálj jobbat" szövegnek.
Mire lennék irigy?
De minőségileg meglehet vizsgálni a saját véleményen túl.
A bring me the horizon egy újfajta divat hullám, azt inkább modern metálnak mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!