A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)
Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.
Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.
Először is, most hallok róla először, de utánanéztem. Borzasztónak nem mondanám, de nem az én stílusom. (a legtöbb pop zenében a szöveg borzalmas :) )
Másrészt, szerintem a fiatalokat érinti inkább ez a rajongás, ha úgy vesszük, mint a justin biebernél. A fiatalok még fogékonyak a dolgokra, a lányok keresik az ideált, neten meglátják, érdeklődnek, mivel konkrétan ez a srác el van adva, így a videókon keresztül könnyebben "kapható".
Meg arról is lehet szó, hogy milyen társaságban vagy. Neten biztos a pozitívabb dolgokat emelik ki róla, ha viszont a köreidben hallod ezeket akkor olyan stílust képviselnek, akik kapósabbak az ilyenekre. Az én barátaim között szinte senki sem ismeri. 17/L
Köszönöm a válaszokat.
Oké nem borzalmas, de a jótól igen messze van, unalmas, szürke, erőtlen, üres a hangja.
De ki az egyáltalán aki azt nézi hogy hogyan néz ki egy énekes?
Tőlem nézhet ki akárhogy addig amíg jó a hangja.
Ennek a zenekarnak az énekesének piszkosul jó hangja van (jobb mint a pop énekesek nagy részének), de viszont nem túl sovány.
https://www.youtube.com/watch?v=kfSG37kxGq4
Ezt a srácot 1 lány ismerősöm mutatta.
Én se vagyok valami öreg, 18 éves vagyok.
A szövegei tipikus poppos, giccses, közhely tengerek.
Szerintem cseppet sem jogos, kapásból 10 sokkal jobb énekest tudok mutatni, akik nem ennyire "népszerűek".
most megpróbálom kifejteni a véleményemet úgy, hogy semmi elfogultság ne legyen benne. felkapott lett, mert nagyon-nagyon sokat dolgozott azért, hogy valamikor híres énekes válhasson belőle. (javaslom megnézni egy-két 2013-ban vagy '14-ben készült cover videóját)
a rajongótáborának nagyon nagy része valóban tinilányokból áll (elsősorban egyébként meglepően a 16-17 éves korosztály), de eddig bármelyik rajongóval beszéltem, nekik a szüleik is szeretik a számait.
szerintem teljesen jogosan lett felkapott, ugyanis szerinted bármennyire is rosszak a dalszövegei, azokat saját maga szerzi, illetve játszik gitáron, zongorán és dobon, ezzel pedig (számomra legalábbis) egyértelműen kiderül, hogy annyira azért nem tehetségtelen. az előbb említettek pedig kiemelkedővé teszik a mai pop szakmában.
igen, valóban jól néz ki, de úgy vélem, hogy aki tényleg a rajongója, az elsősorban nem a külseje miatt szereti.
14 éves lovászfiú, aki ugyan shawn rajongója, de mindezeket úgy mondta, hogy a kedvenc bandája a green day
Tegyük fel hogy egyedül leforgatok egy filmet, én vagyok a színész a rendező és minden egyéb, és ezek után (nem meglepő módon) rossz lesz a film, akkor ezek után tehetséges vagyok?
Ő is egyedül csinál mindent.
https://www.youtube.com/watch?v=LtQUJMBH8uE
Hidd el, a lányok le se sz*rják hogy ő mit csinál, amíg ő róla szól minden.
Az másik kérdés hogy meglepő módon az összes tini pop énekes egy páva, nyálas szövegekkel, nyálas hanggal.
A tőlem fentebbi kommentbe említett énekes evvel a külsővel eladható lenne a tini lányok számára?
Megsúgom, nem.
Én Ossian rajongó vagyok, ami teljesen műs műfaj.
De attól még elismerem ha egy énekes jó, olyan műfajban melyet nem preferálok, mint pl: Michael Jacksont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!