Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A lányok ennyire buták és...

A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.

Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.

2016. nov. 11. 01:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim válasza:
100%
Ez a kérdés kifejezetten sértő. Hogyan jössz te ahhoz,hogy le "butázz" valakit,azért mert nem olyan a zenei stílusa mint neked? Nekem nem tetszik a zene amit te hallgatsz. Akkor te most buta vagy? És én egy Shawn Mendes rajongó vagyok. Shawnt nem csak a külseje miatt szeretik. Igen,bevallom szerintem is jól néz ki. És? Akkor nem lehet jó énekes? Köze sincs Shawnnak Bieberhez. És szeretnéd hogy megnevezzünk "ronda" pop énekeseket?Én tudok olyan férfi előadókat mondani akik szerintem nem néznek ki jól,de valaki másnak biztos tetszenek. Hallottál már Ed Sheeranról? Esetleg Sam Smithről? Adam Lambert? Nekem egyik sem tetszik,de még mindig sok ember rajong értük köztük lányok is.
2016. dec. 19. 17:20
 42/67 Kilari888 ***** válasza:
100%
Igaza van az előző válaszolónak..
2016. dec. 19. 21:22
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
Meg amúgyis miért baj ha egy énekes jól néz ki?
2017. jan. 1. 14:19
 44/67 anonim ***** válasza:
100%
tud énekelni
2017. jan. 23. 21:37
 45/67 anonim ***** válasza:
100%
A szövegeivel nincs semmi baj, sok mai számnak értelme sincsen és az ő dalainak van. Saját maga irja a szövegeit, ami nekem alapból szimpatikus egy énekesnél. Meg mai világban az is alap, hogy egy híresség ne nézzen ki rosszul. De nem amiatt szereti mindenki, mert jól néz ki, hanem a hangja miatt. Ha csak azért szeretném, akkor nem hallgatnám a zenéit amúgy... lehet van, aki csak amiatt szereti mert jól néz ki, de nem kell általánosítani
2017. jan. 24. 08:53
 46/67 anonim ***** válasza:
100%

Megjöttem, mint a havilavina, ez esküszöm életem kérdése:D

Az első és legfontosabb kérdésem az lenne,hogy szerinted az arcát hallgatom? Nem? Nyilván nem:D Akkor,hogy lehetne azért szeretni mert jól néz ki? Ez szerintem még szerinted is hülyeség.Na. Akkor most nézzük a szövegeit. Azt mondod viccnek is rosszak? Utána néztél? Megnézted mindkettő albumot és mindegyik dalának szövegét? Megpróbáltad megérteni és egy kicsit mögéjük látni? Ja bocsánat nyilván nem, és biztos olyan vagy akinek az AC/DC a vallása, és minden mai énekes csak a közepes "énekes" szintet üti (se). Ó, amúgy félre ne értsd nincs azzal semmi baj ha más az ízlésed mint mondjuk nekem, de könyörgöm gondolkodj mielőtt osztod az észt. Azt mondod azért lett felkapott, mert jól néz ki? Tudod mennyit küzdött azért,hogy most ott legyen ahol van? Mert csak úgy mondom, rengeteget:) És komolyan, semmi baj nincs azzal,hogy nem kedveled, de akkor ne ide írdd ki hanem beszéld meg a haverjaiddal akik biztosan osztják a véleményed. Mert bár most itt ülök és neked írok miközben Shawn szól a fülemben akinek a hangja több dolgot adott eddig az életben mint sok minden más, és akinek a hangja & dalai adnak erőt sok olyanhoz amihez máshonnan nem lenne, hülyeségnek találom, hogy úgy szidod a srácot akit nem is ismersz, hogy közben több embernek tiporsz be a lelkébe. Inkább mint már mondtam mondd el ezeket a barátoknak, a barátnődnek vagy az anyukádnak de ne várdd,hogy istenként tiszteljenek mert "pfú ez a fiú leírta mennyire egy szar Shawn Mendes, wow" mert nem fognak, akkor sem ha esetleg ezt várod:( Bár nem ítélkezem ismeretlenül, mint ahogy te tetted, Isten ments! Inkább csak annyit mondok így végül, hogy válaszoljak a kérdésre magára,hogy igen, több millióan ilyen buták és félrevezethetőek vagyunk, hogy egy olyan srácot szeretünk mint Shawn.:)

2017. febr. 7. 18:25
 47/67 A kérdező kommentje:

Oké hogy az általad felsorolt énekesek külsejét nem szereted, és Adam Lambert meleg, és az ilyen melegség nagy divat manapság. (khm, euróvízió)

A hangja ugyan olyan mint bieberé, a szövegei ugyan olyan nyálasok, és mind a kettő b*zis.

2017. febr. 7. 21:07
 48/67 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha egy énekes jól néz ki, de az már igen ha a középszerűsége ellenére nagyobb figyelme kap.
2017. febr. 7. 21:10
 49/67 A kérdező kommentje:

*figyelmet

https://www.youtube.com/watch?v=4EGPYkfHeJ4

A szövegei ugyan olyan sablonosak, közhelyesek, nyálasak mint a Halott Pénz, a hangja, a szövegei konkrétan sehol sincsenek a Lord számai mellett.

https://www.youtube.com/watch?v=iGADKe9QOgE

Megsúgom hogy az énekes 62 éves.

2017. febr. 7. 21:31
 50/67 A kérdező kommentje:

Akkor mond el hogy hogyan lehet rengeteg kis páva gyerek "híres", nulla hanggal, ott van Jacob Sartorious, nekem van olyan rossz hangom mint neki, akkor én miért nem keresek vele?

Igen utána néztem a szövegeinek, unalmasok, sablonosak, egy érdekes témát se dolgoz fel, és közhelyesek.

Hogy jön ide az AC/DC?

Annyira nem szeretem, de bírom őket.

https://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY

Ez az énekes valami piszkosul jó! (megsúgom hogy szimfonikus metálba játszik)

És tudod te hogy sokkal tehetségesebb emberek mennyit küzdöttek kisebb hírnévért?

A poppot a média ezerrel támogatja, ott a P. Mobil, régen 2 országi szinten is fantasztikus énekes volt, fantasztikus szövegekkel, remek zenei résszel, csak a rendszer elnyomta, a koncerten már a rendőrök várták, stb.

Egyébként mi mindent tett meg?

Mutass 1 olyan számot ahol tényleg énekel.

Ezt most úgy mondod hogy az a jobb akit sokan szeretnek.

Igen rengeteg ember könnyen félre vezethető, egy szakállas b*zi hogy nyerhette meg az euróvízió, justin biebert a szinte tehetségtelensége ellenére miért szeretik?

2017. febr. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!