A lányok ennyire buták és könnyen félrevezethetők? (tisztelet a kivételnek)
Kifejteném: Nagyon felkapott lett ez a shawn mendes gyerek, énekelni nem tud, jó indulattal közepes "énekesnek" lehetne hívni.
Max azért lehet híresebb mert a lányok szerint jól néz ki, és a szövegeit meg se említem, mivel még viccnek is rosszak.
Nem nagy szám, semmi különleges nincs benne, ugyanolyan mint bieber.
Ez az énekes ilyenkor 53 éves volt, és az ő hangja jelenti magyarországban a rockot.
1. Majd maximum akkor mondhatsz ilyeneket, ha komolyzenét hallgatsz.
2. Te csináltad ezeket a zenéket? Nem. Hát akkor?:-D
3. Tipikus könnyűzene, nem eredeti? Mondj egy olyan könnyűzenei előadót, együttest, aki eredeti a Beatlesen kívül.
Hagyjuk már ezt az irigyes hülyeséget, mire lennék irigy?
Ha nem így nézne ki akkor a kutyát se érdekelne a zenéje, tény hogy nem szeretem, de objektíven megvizsgálva sem jó.
Mondj 1 olyan pop énekest aki nem páva, és emellett van 1,2 komolyabb hibája a külsejének.
Ezt az énekest el lehetne adni a tini lányoknak?
Az első azért nem, mert abszolút nem az a stílusa, mely a mai tiniknek bejön.
A második meg azért nem, mert csak nagy jóindulattal nevezhető ZENÈnek, már elnézést, bocsánat.
Nem értem hogy mi a gond a másodikkal, bár nem a kedvencem, de leginkább az énekes külsejére szerettem volna fókuszálni.
Itt van az eredeti zenekartól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!