Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » DIRECTIONEREK! Segítség! Mit...

DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van egy rocker bátyám.Ez eddig szép és jó, meg minden.De én nagyon szeretem az One Direction-t.Ez miatt egyfolytában szekál, szívat és direkt előttem szídja őket, ami nagyon rosszul esik.Én sosem piszkáltam őt, de ő mégis ezt csinálja:( Volt, hogy visszaszóltam ,de ő mindig durvábbakat vágott a fejemhez...Az ajtómon is volt 7 db 1D-s poszter mindet letépte mondván, hogy ő nem hajlandó égni miattam a haverjainál, hogy b**k képe van a házban (ami nem is igaz h b**k)Amikor a zenéjüket hallgatom elkezdi üvöltetni a tankcsapdát papa roach-pt stb...Be teszem a fülhalgatót de olyan hangosan hallgatja, hogy még így is hallom, ha meg átmegyek ,h halkítsa le akkor még hangosabbra tekeri...Segítsetek, mit csináljak???Köszi a válaszokat

2013. aug. 20. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim válasza:
0%

Komolyan miért kell b*zizni a 1D? Komolyan? Én is rockot hallgatok és szeretem a 1D.

Amúgy a bátyáddal ne foglalkozz,ha észre veszi,hogy nem érdekel mit mond akkor abba hagyja.Ha meg nem hagyja abba csak mond azt neki,nem baj én akkor is szeretem őket.

2013. aug. 30. 00:20
 52/65 A kérdező kommentje:
Hát elég szánalmas vagy ha nem fogtál fel belőle semmit-.- Nem értetted meg a lényeget...Mi NEM szidtuk amit te hallgatsz, de te miért teszed?Nem bírod elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik?Mivel nagyon ez jön le így kétlem, hogy több lennél 14-nél...30%-os válaszok....Hát ha te úgy látod akkor menj el szemészetre, mert 58-60%-os a válaszuk ;) Ami elég cink mert lehet h tényleg 12-13 évesek és lehet h te azut álítod h 18 vagy több vagy, de akkor ezek a 12-13 éves lányok nem sokkal adnak rosszabb válaszokat mint te a 63%-os valamiddel-.- Kit érdekel h mit hallgatsz?Azt hallgatsz amit akarsz csak ne itt oszd meg és ne velünk hanem inkább a saját korosztályoddal ;)A DIRECTIONEREKNEK meg köszönöm a normális válaszokat :)
2013. aug. 30. 12:31
 53/65 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, csak hogy tisztázzuk, az 50es választ nem én írtam, csak a 49est. Csak a százalékokra kell nézned, és láthatod hogy az én válaszaimnál 69 ott meg csak 64 (és még te küldöd az embert szemészetre :D)

Na de már tényleg nem érdekel ez az egész, csak ennyit akartam...

#3mas

2013. aug. 30. 12:57
 54/65 A kérdező kommentje:
Rendben azt hittem h te írtad nem kell egyből mindennek elhordani -.- De megint elég hülye voltál mert 1 mondatot felfogtál a válaszomból a többit meg figyelmen kívül hagytad -.-
2013. aug. 30. 13:32
 55/65 anonim ***** válasza:
Nyugi. Csak azért nem figyeltem a többi részre, mert már nem akarok vitázni. Túl fárasztó. Ja és nem hordtalak el semminek :D
2013. aug. 30. 15:14
 56/65 A kérdező kommentje:
Ha nincs kedved vitázni akkor ne írj semmit ne csak egy mondatra választ-.-
2013. aug. 30. 15:27
 57/65 problem3girl ***** válasza:
Én 15 vagyok :P
2013. aug. 30. 16:30
 58/65 A kérdező kommentje:
Gondoltam h nemvagy 12 csak ez a sok eszu azt alitotta-.-
2013. aug. 30. 16:59
 59/65 anonim ***** válasza:

Nem én voltam xDDD

De még így is én vagyok az idősebb :D

2013. aug. 30. 20:51
 60/65 A kérdező kommentje:
Hát a válaszaidból ítélve nem hiszem :P
2013. aug. 30. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!