DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy rocker bátyám.Ez eddig szép és jó, meg minden.De én nagyon szeretem az One Direction-t.Ez miatt egyfolytában szekál, szívat és direkt előttem szídja őket, ami nagyon rosszul esik.Én sosem piszkáltam őt, de ő mégis ezt csinálja:( Volt, hogy visszaszóltam ,de ő mindig durvábbakat vágott a fejemhez...Az ajtómon is volt 7 db 1D-s poszter mindet letépte mondván, hogy ő nem hajlandó égni miattam a haverjainál, hogy b**k képe van a házban (ami nem is igaz h b**k)Amikor a zenéjüket hallgatom elkezdi üvöltetni a tankcsapdát papa roach-pt stb...Be teszem a fülhalgatót de olyan hangosan hallgatja, hogy még így is hallom, ha meg átmegyek ,h halkítsa le akkor még hangosabbra tekeri...Segítsetek, mit csináljak???Köszi a válaszokat
A bátyáddal semmi baj, normális ember aki normális zenét hallgat. :)
2013. aug. 20. 12:58
2/65 A kérdező kommentje:
Nem is a bátyámra értem...Csak már idegesítő, h azért mert más az ízlésünk nem hagy békén
2013. aug. 20. 13:00
3/65 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás. Leszoksz azoknak a b*ziknak a "zenéjéről" (igen, a bátyádnak igaza van, tényleg azok), és hallgass normális zenét, ahogy a bátyád is...
2013. aug. 20. 21:41
4/65 A kérdező kommentje:
Ha ez a véleményed szebben is megfogalmazhattad volna-.- Tudsz olvasni??Nézd meg az első szót:DIRECTIONEREK!!Nem vagy az, akkor minek kattintasz rá??Fuck Logic:D
Nagyon b*zikk ha mindegyiknek van barátnője!!Én soha nem fogok ròluk leszokni!!
2013. aug. 20. 22:29
5/65 anonim válasza:
Nagyon paraszt bátyád van, részvétem!Komoly gondok vannak vele ha nem tudja tiszteletben tartani azt amit te szeretsz! Nem vagyunk egyformák, mindenki más fajta zenét szeret és ez így jó! Itt nem te vagy ciki, hanem ő,hogy annyira nem intelligens, hogy ezt megértse!Szüleitek mit szólnak ehhez? Nem szoktál panaszkodni nekik amiért ilyeneket csinál? Vagy szépen megkéred a tesód, hogy hadd beszéljetek erről mert neked fáj , hogy így bánik veled vagy türelmesen vársz amíg kinövi/elköltözik otthonról.
UI: ha nekem valaki letépné a falamról a posztereimet aszem eltörném a kezét!
2013. aug. 21. 10:39
6/65 A kérdező kommentje:
Apa sosincs itthon, mert folyton utazik anya meg Ausztriában lakik (elvált szülők) így nem nagyon tudnak hozzá semmit sem szólni...Vele nem lehet normálisan beszélni mert miközben beszélek hozzá folyton a telefonját piszkálja, nem is figyel.Ha meg kérdem tőle, h hallod amit mondok akkor meg a reakció rá:Aha, persze mondjad (fel sem nézve a telefonból, úgy mondja)Hát igen sajnos eléggé paraszt :( Én sem szólom le amikor seggrészegen haza állít, de neki mindenbe bele kell kötnie...
2013. aug. 21. 12:56
7/65 anonim válasza:
Sajnálom, nem lehet könnyű! Hál istennek egyke vagyok! :D Nagyon úgy tűnik, hogy várnod kell! Hidd el meg fog majd komolyodni, benő a feje lágya! Csak még nincs tisztában vele, hogy milyen szerencsés amiért vagy neki! Hány évesek vagytok?
Próbálhatnál sírni, az hátha meghatja! És ha rákérdez mi a bajod akkor elmondod neki h ő!
2013. aug. 21. 20:13
8/65 A kérdező kommentje:
Én 16 ő 17 éves...A sírás jó ötlet de nem biztos h meghatja:$ Egy pròbát megér:)
2013. aug. 21. 20:22
9/65 anonim válasza:
16 évesen ilyen szart hallgatsz??! A bátyádnak van igaza! Én inkább őt sajnálom :// Pedig én is lány vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!