Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » DIRECTIONEREK! Segítség! Mit...

DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van egy rocker bátyám.Ez eddig szép és jó, meg minden.De én nagyon szeretem az One Direction-t.Ez miatt egyfolytában szekál, szívat és direkt előttem szídja őket, ami nagyon rosszul esik.Én sosem piszkáltam őt, de ő mégis ezt csinálja:( Volt, hogy visszaszóltam ,de ő mindig durvábbakat vágott a fejemhez...Az ajtómon is volt 7 db 1D-s poszter mindet letépte mondván, hogy ő nem hajlandó égni miattam a haverjainál, hogy b**k képe van a házban (ami nem is igaz h b**k)Amikor a zenéjüket hallgatom elkezdi üvöltetni a tankcsapdát papa roach-pt stb...Be teszem a fülhalgatót de olyan hangosan hallgatja, hogy még így is hallom, ha meg átmegyek ,h halkítsa le akkor még hangosabbra tekeri...Segítsetek, mit csináljak???Köszi a válaszokat

2013. aug. 20. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Mennyien féltékenyek rájuk...Attól, mert valaki jól néz ki attól egyből le kell melegnek elhordani őket, Gratulálok-.-" Majd akkor szólaljatok meg, ha elértek annyit mint ők!!Mi a sz***

kattintanak rá a Natorok ha az első szó az h "DIRECTIONEREK" és ha nem az mi a f*** kattint rá??!!Szidhatod őket de attól ők nem lesznek kevesebbek, csak te süllyedsz mélyebbre ;) Mindegyiknek van barátnője de k*** b*** -.-" Szemüveget ajánlok, ha azt hiszed, h lánybanda-.- Nekem az összes előadó különleges az 1D-től a Nirvana-ig...Nem szeretem a Rockot de SOHA nem szidtam ezt a műfajt mert van aki szereti, de néhányán ezt nem tudják elfogadni, h mindenkinek más az ízlése...Gratulálok azoknak, akik ránézésről mindenkit mindennek elhordanak-.-

2013. aug. 22. 19:10
 12/65 anonim ***** válasza:
62%

A 10-es válaszhoz a nnyit hozzátennék, hogy nem lánybanda, csak egyszerűen b*zik. Ha lánybandának titulálod őket, azzal a lánybandákat sérted meg, meg az összes lányt/nőt, aki nem ezeknek a nyekergését hallgatja. Aki meg igen, az meg úgyis csak olyan szánalmas sablonszöveggel fog jönni, mint a kedves kérdező...

És ha már itt tartunk, a kérdezőnek is elmagyaráznék 1-2 dolgot. Persze nem biztos, hogy az én meglátásom helyes, de hogy az övé nem az, az tuti :D

Először is NINCS OLYAN FOGALOM HOGY DIRECTIONER! Ha észrevetted volna, akkor az -er képzőt műfajok után szokás használni a rajongóik megnevezésére (pl.: rockerek, raperek stb...). Ez az 1D meg csak egy tetves tucatbanda, amiből utcánként minimum tízet össze lehetne toborozni... Még hogy directioner... Hívjátok magatokat egyirányú fanklubnak, armynak, vagy agymosott médiaretekzabáló zombinak, mit bánom én. Csak ne higgyétek azt, hogy ez egy önálló műfaj...

Másodszor, mi a francért lennék rájuk féltékeny? Az undorító nyikorgásukkal elérték, hogy a 10-14 éves kislányok és néhány hozzád hasonló túlkoros egyirányú fan csorgassa a nyálát a posztereikre. És akkor mi van? Kit érdekel? Kinek kell ez? Nekem tuti nem...

Majd akkor nyomhatod ezt a szöveget, ha mondjuk annyit elérnek, mint a Metallica, Aerosmith, AC/DC, Queen stb... (és igen, Freddie-ről köztudott, hogy nem vetette meg a saját nemét sem úgymond, mégse b*zizza le senki, ellentétben a tízperces bálványaiddal.) Még hogy barátnőjük van. A mocskos média újabb mocskos hazugsága...

Harmadszor a bátyád logikusan cselekszik ilyenkor, hiszen egy füstölgő gyárkéményre is szűrőt szokás rakni, így a zajszennyezés ellen is tenni kell valamit. Megértem, és sajnálom, hogy neked hála, egyáltalán muszáj ilyen dolgokkal foglalkoznia mint a vandájreksön...

Negyedszer az egyáltalán nem zene, amit ezek a suttyók és a mögöttük álló, őket egyenesen az igénytelenek szájába toló menedzsment gyárt, csupán zaj. A zene az, amit hangszeren játszanak (rock, metal, jazz, blues, reggae stb...), a rap pedig (ahogy a neve is mutatja) költészet (kéne hogy legyen). Ezekkel szemben mind toleráns vagyok, de nem fogom ajtónyikorgásra emlékeztető, számítógép által kreált zajra azt mondani, hogy zene, mert nem az... A tuc-tuc se...

Ötödször pedig attól, hogy odaírod, hogy egyirányúaknak szól a kérdés, még bárki rákattinthat, és nyugodtan válaszolhat is rá, mert jogában áll. Nem tilthatod meg senkinek, ahogy nekem sem... A logikáról meg annyit, hogy azért kattintottam erre a kérdésre, mert már a tököm tele van azzal, hogy a zene témakör kb. fele ezekről a majmokról szól (a másik fele meg a "melyik szám ez?"...), és úgy éreztem ideje tenni ellene valamit...

Remélem kristálytiszta és érthető voltam. Ja és úgy fogalmazok, ahogy akarok :D

#3-as voltam...

2013. aug. 23. 01:17
 13/65 A kérdező kommentje:
Nekem már k** elegem van abból, hogy más nem tudja elviselni azt, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése és ezt néhány degenerált idióta nem tudja elfogadni...Senki sem tökéletes te sem, de a másikat kell elhordani.Más szemében a szálkát is észreveszi a sajátjában meg még a gerendát sem...Nem zene??ÁÁ tényleg nem, megnézed a klipet (ha egyáltalán megnézted mert eltudom képzelni h látásból ítélkezel) nézz meg egy koncertfelvételt, le is némíthatod ha nem akarod hallani, DE játszanak a koncerten gitáron tudnak zongorázni az egyik meg dobolni, na miről is van szó??Lehet h a te szemedben egy utolsó senkik, de mégis többen szeretik őket mint téged!Voltál te valaha világ körüli turnén?NEM!Készült rólad film?NEM!Címlapon szerepelsz?NEM!Nincs rólad több oldalas interjú!Nem nyertél 52 díjat és Platina albumod sincs!Simon Cowell azt mondta, h élete legjobb döntése volt megalapítani az One Directiont...Gondolkodj el a szavak súlyán, hogy ez valakinek csak egy szó arról amit te szeretsz milyen fájdalmat okozhat, de te belegázolsz a lelkébe...
2013. aug. 23. 09:54
 14/65 A kérdező kommentje:
Néha csak gondolkozz azon, hogy valakinek mit jelent egy név...Legyen az One Direction, Selena Gomez, The Wanted, Big Time Rush vagy éppen a Nirvana, Taylor Swift, Tankcsabda, Papa Roach esetleg Justin Bieber...Ez csak kilenc volt a sok közül..Neki nem azt jelenti, hogy meleg/melegek, csúnya vagy kövér, tehetségtelen vagy riba**c.Neki ez az életét is jelentheti...Ez nem vicc, egyáltalán NEM!Valaki tőlük tanult életet változtató példát!Ha ők sírnak a rajongók is, ha boldogok akkor a rajongók is!Nem minden sztárnak van olyan rajongó tábora akik CSALÁDKÉNT tekintenek egymásra!Ez különlegesnek számít.Összetartanak jóban, rosszban.Lehet, hogy ez most valakinek unalmas és nyálas,de akkor sem mondhatja, hogy rá még nem volt valaki ilyen hatással.Nekem az One Direction-tól kezdve pl.: Slipknot-ig, minden előadó különlegesnek számít.Néha te magad sem tudod, hogy miért is utálsz valaki olyat akiről nem tudsz semmit...A legegyszerűbb válasz: Csak úgy!De a "Miért?" kérdésre soha nem jön válasz.Az utálkozókkal folytatott harc, mindig másként végződik!Mindig lesz valami olyan, amit a rajongók meg tudnak magyarázni, viszont lesz egy újabb ok az utálkozásra.Lehetetlen...Lehetetlen lesz az, hogy ez a "csata" jó irányban végződjön.Egyszerűen föl kell nőni és belátni, ők harcoltak az álmaikért.Sikerült...Sikerült nekik az, amiről nagyon sokan még álmodni sem mernek.Lenyűgöző, igen ez az a szó, ami egyes előadókra, színészekre, színésznőkre igaz.Ahol tudnak segítenek a beteg embereken.Valamint megpróbálnak az összes rajongóval találkozni.Most hát nincs igazam?Nekem az One Direction olyan hatást tett az életemre ami Fantasztikus!Lett egy második CSALÁDOM akik befogadtak és szeretnek, még akkor is ha személyesen nem is találkoztunk.Az igazság néha fáj.Ugye?Gondolkozz azon, hogy mit is mondasz!Hisz te sem vagy tökéletes!Lehet, hogy ezek közül a TE barátod is tartozik valamilyen "családhoz", csak te nem tudsz róla.Mert te utálod azt a személyt, akit Ő szeret.Csak NEM meri elmondni, mert fél, hogy TÉGED vagy a "családját" elveszíti.Ha tényleg a barátja vagy, akkor ezt a tényt ELFOGADOD!!!
2013. aug. 23. 10:21
 15/65 anonim ***** válasza:
60%

Végigolvastam mind a két hozzászólásodat, és hát mit is mondjak... Ugyan azt a sablonszöveget nyomod tovább, mint amit eddig is, és amit az összes többi rajongó hajtogat. Végigolvastad egyáltalán azt amit írtam? Nem hiszem...

Egyáltalán nem mondtam, hogy én tökéletes lennék. Nem tudom, hogy te miből hámoztad ezt ki.

A másik meg ez az "őket többen szeretik, mint téged" és ez a "voltál már világ körüli turnén?" stb... dolog. Az elsőre azt mondom, hogy lehet, de még többen utálják őket, mint amennyien szeretik, és köszönöm, de erre nincs szükségem. A másodikra pedig azt, hogy nem, nem voltam, mert van annyi önkritikám, hogy ha nincs tehetségem valamihez, akkor abba nem vágok bele. Velük ellentétben...

Meg hogy neked ők a családod. Tudod, ezzel akkora baromságot mondtál, mintha azt mondtad volna, hogy (mit tudom én, mondjuk) a cipőfűző a legfinomabb zöldség... :D

Ők azt sem tudják, hogy te a világon vagy, akkor téged miért érdekel ennyire az ő magánéletük?

Egyébként ez az, amit sose értettem az egész bulvármédiában. Kit érdekel, hogy xy megcsalta z-t ezzel és azzal? Vagy kit érdekel, hogy melyik sztárnak hány eltitkolt gyereke van? Engem biztos, hogy nem...

Tudod, én másképp tekintek erre az egészre számomra a ZENE az, amit erőt ad, érzéseket közvetít, felvidít, megnyugtat stb... Az előadók nem. Ők számomra nem családtagok, hanem példaképek. És a kettő egyáltalán nem ugyanaz...

Példaképemnek tekintem például Steven Tyler-t, Corey Taylor-t, Joachim Cans-t, Matt Shadows-t, Mutt Tuck-ot, Slash-t, Synyster Gates-t, Gerard Way-t, Adam Gontier-t, Matt Bellamy-t, Jimmy "The Rev" Sullivant, Klaus Meine-t, Campinot (Andreas Frege), és szexuális orientáltsága ellenére Freddie Mercury-t is,hogy csak néhányat említsek.

Mellesleg a Slipknotot ne említsd egy lapon a One Directionnel. Míg az előbbi a saját erejéből lett híres, az utóbbi csak besétált egy "tehetségkutatóba", és nyikorgott párat. Justin Bieber meg még ennyit sem tett, hiszen csak a youtube-on kornyikált...

És hogy a legnagyobb kérdésedre is válaszoljak: Miért utálom őket? Pont azért, amit leírtam. Míg egyesek keményen tepernek évekig vagy évtizedekig (a vele született tehetségük ellenére is), ők csak úgy hirtelen besétálnak a tv-be, és egy csapásra már híresek is. Emellett náluk sokkal tehetségesebb előadók és zenekarok az ismeretlenség homályába burkolózva kell maradjanak, mert a tömeg ezeket a jöttmenteket élteti.

És még mielőtt azt mondanád, hogy most is csak az irigység beszél belőlem, hangsúlyoznám, hogy mivel nincs kb. semmi zenei tehetségem, ezért nem is akarok karriert építeni. Csupán az idegesít, hogy felfordult az egész zeneipar, és a többség a sz*r előadókat isteníti, miközben a valamire való, tehetséges művészeket alulértékelik, és alig hallgatja őket valaki. Igaz, ők nem is a hírnévre mennek, de mégis sokkal jobban megérdemelnék azt.

Egyébként pedig ha már második családot keresel, akkor azt ne ismeretlen emberek között tedd, hanem a barátaid között. Tudod, az én szüleim is elváltak, mivel apám vedelt mint a gödény, verte a gyerekeit stb... De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy nekem a baráti köröm lett a második családom, nem pedig holmi ismeretlen emberekből összerakott bagázs. A fent felsorolt embereket is bármennyire tisztelem és példaképemnek tartom, nem tekintem őket a családomnak, mivel nem állnak, és nem is állhatnak hozzám olyan közel. És szerintem neked is ezt kéne tenned ahelyett, hogy tíz perces bálványokba kapaszkodsz. De persze ez csak egy tanács, nem szólhatok bele az életedbe, főleg nem ilyen szinten.

Egyébként van olyan barátom, aki pl. annak idején Justin Biebert hallgatott (kb. 4 éve talán, és természetesen lány), de kinőtte. Most 18 éves (annyi idős mint én), és rájött, hogy az ilyen kis felkapott sztárocskák sz*rt sem érnek...

És ha zárásként megengedsz még egy megjegyzést, akkor reagálnék egy "komoly" válaszolóval folytatott beszélgetésedre. A 7-esre gondoltam. Nem gondolod, hogy enyhén szólva kicsit gáz 16 évesen azért sírni, mert nem hallgathatsz One Directiont? Mert szerintem az...

Na minden jót neked, puszillak xD (nagyon remélem, hogy lány vagy :D bár szerintem tuti...)

#3-as

u.i.: A Tankcsapdát p-vel kell írni, és nem b-vel (14-es hozzászólás elején)

2013. aug. 23. 15:40
 16/65 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de attól mert te másként gondolkotsz ebbe az irányban attól én még ugyanúgy szeretni fogom őket...Végigolvastam az előző hozzászólásod is!Szövegértés....Nem rájuk értettem a második családos dolgot hanem a többi rajongóra.De én nem vagyok hajlandó itt veszekedni (az indokot már egyszer leírtam h miért nem) azon h ki mit szeret (ezt is leírtam előbb szval én kétlem h te végig olvastad...).olyan válaszokat várok aki a kérdésre válaszol és nem a bandát ócsárolja!
2013. aug. 23. 16:07
 17/65 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, végigolvastam a hozzászólásaidat. És az idegen emberek alatt nem csak a zenekart értem, hanem a rajongókat is, hiszen a nagy részüket nem ismered. Mondjuk milyen kapcsolat fűz teszem azt egy spanyol, görög, bolíviai, brazil, vagy akármilyen távoli rajongóhoz? Szerintem semmi...

Na de mindegy is. A bátyád értelmes ember, valószínűleg te is az vagy, úgyhogy megoldjátok egymás között. Vagy ha mégsem, akkor ne vegyél róla tudomást, és kész. Tedd rá a vandájreksön diszkográfiát a telódra, menj el sétálni, vigyél magaddal egy fülest, és hallgasd úgy. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás. Így a bátyád se szenved a "zenéjük" miatt, és így téged se piszkál, vagyis probléma megoldva, hiszen nem hiszem, hogy utánad menne csak azért, hogy ne hagyja, hogy hallgasd.

Vagy tudod mit? Tégy amit akarsz, nekem mindegy. Én megint csak tanácsot akartam adni...

2013. aug. 23. 18:04
 18/65 anonim ***** válasza:
12es/3mas válaszoló!:DD hallod olyan vagy mint az szjgből arnold:DD teljesen adom a válaszod!:DD
2013. aug. 23. 23:00
 19/65 anonim ***** válasza:
90%
dehogy vagy 16éves. vagy vagy 12 életem:DD szánalmas kisgyerek. ne pattogj hanem nézzél inkább micimackót:D
2013. aug. 23. 23:07
 20/65 A kérdező kommentje:
Te aztán marhára tudod h hány éves vagyok-.-" Semmit nem tudsz rólam és képzeld nem vagyok 12 éves hanem 16:* De te biztosan olyan jól ismersz, hogy már könyvet tudnál írni az életemről-.-
2013. aug. 23. 23:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!