Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » DIRECTIONEREK! Segítség! Mit...

DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van egy rocker bátyám.Ez eddig szép és jó, meg minden.De én nagyon szeretem az One Direction-t.Ez miatt egyfolytában szekál, szívat és direkt előttem szídja őket, ami nagyon rosszul esik.Én sosem piszkáltam őt, de ő mégis ezt csinálja:( Volt, hogy visszaszóltam ,de ő mindig durvábbakat vágott a fejemhez...Az ajtómon is volt 7 db 1D-s poszter mindet letépte mondván, hogy ő nem hajlandó égni miattam a haverjainál, hogy b**k képe van a házban (ami nem is igaz h b**k)Amikor a zenéjüket hallgatom elkezdi üvöltetni a tankcsapdát papa roach-pt stb...Be teszem a fülhalgatót de olyan hangosan hallgatja, hogy még így is hallom, ha meg átmegyek ,h halkítsa le akkor még hangosabbra tekeri...Segítsetek, mit csináljak???Köszi a válaszokat

2013. aug. 20. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
69%

xDDDDDDDDDD:DDDDDDD

Nekem pöfögsz kisvonat? :D

Szövegértési képességeid a nullával egyenlőek gyakorlatilag. Na de mit is várhat az ember egy vándájreksön fantól...

Csak hogy tisztázzuk, tudom mit jelent a meleg és a biszex, és hogy mi a különbség köztük. Csak tudod a b*zikat nem véletlenül hívják b*zinak és nem melegnek, hanem mert amellett hogy melegek, még idegesítő, nyomorult kis görcsök is. FREDDIERŐL MEG SZÁLLJÁL LE, MERT KÜLÖNBEN AZ ARCOD ÉS A PADLÓ KÖZELEBBRŐL FOGNAK MEGISMERKEDNI RÖVID IDŐN BELÜL!!!!!

Ja és miért ne röhöghetnék rajtad ha akarok? Azzal, hogy kiírtad ezt a kérdést, annak a lehetőségét is vállaltad, hogy valaki megpróbál szembesíteni az igazsággal, majd amikor észreveszi hogy mekkora retardált vagy, hatalmasakat röhög a bénaságodon.

Amúgy te olcsóbban utazol a vonaton, nem? Tudtommal a fogyatékosoknak kedvezmény jár :D

És addig maradok itt és húzom a visszamaradott agyadat, amíg csak akarok. És egyelőre még jól esik nézni a vergődésedet :D

#3-as

2013. aug. 28. 15:30
 42/65 anonim ***** válasza:
65%
Ja és egyátalán nem arról szól a videó, hanem arról, hogy megfelelő felszereléssel és némi informatikai ismerettel bárki össze tud dobni pár óra alatt egy 1D színvonalú popszámot...
2013. aug. 28. 15:40
 43/65 A kérdező kommentje:
Hú de kemény vagy egy-két netes beszólást le tudsz írni azta -.- Jajj, most félnem kéne?Hú de kemény vagy b*szki -.- Szerinted nem ugyanaz amit leírtam h a gép segítségével összedobnak egy számot és megszerkesztik a hangot meg azt h egy klipet...Ugyanazt fújjuk de te mindent kiforgatsz -.- Még mindig nem válaszoltál arra h miből tartod őket bu*inak-.- Nem láttál videót arról h hogyan csinálták a klippet szval befoghatod te is -.-
2013. aug. 28. 17:37
 44/65 problem3girl ***** válasza:
34%

42.válaszoló.

Ha nem tűnt volna fel ez egy olyan oldal amin valaki fel tesz egy kérdést és te ha akarsz vagy tudsz rá válaszolni akkor válaszolsz ha nem ,akkor nem is kell. És te mit csinálsz? Mindent csak azt nem amit kéne. -.-

2013. aug. 28. 20:13
 45/65 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de másnak mi köze hozzá,hogy ki mit szeret?!Az én döntésem,hogy kiért rajongok!!!Nem vagyunk egyformák,mindenki mást szeret..csodálkoznak,hogy sokan nem merik kimondani a véleményüket?!Naná,hogy nem,mikor piszkálódás lesz a vége,majd megszólalni sem mernek..Én 16 éves vagyok és Directioner..már lassan 1 éve.És úgy hozzátenném,hogy életemben először rajongok valakikért,mivel a zenei ízlésem olyan,hogy olyat hallgatok,ami épp tetszik,lehet az bármilyen stílus.Ilyen rövid időszakaim vannak,volt amikor Beatles-t,máskor Green Day,Leander,Bob Marley,Good Charlotte,Pendulum,Prodigy,Fall Out Boy,Conor Maynard,stbstb hallgattam,szóval nem lehet azt mondani,hogy leragadtam egy stílusnál.Régebben is ilyen változó zenei ízlésem volt,de 1D az egyetlen akikért rajongok és hosszú távon,mivel az időszakaim vagy pár napig,esetleg 1-2 hétig tartanak..És lehet,hogy más hülyeségnek tartsa,de jó érzés tartozni valahova,így szeretni valakiket.Amióta Directioner vagyok,sokat változtam,pozitív irányba:lettek céljaim(és nem az,hogy valamelyik tag felesége legyek xdd),sokkal többet megtanultam angolul,sokat ismerkedek,több önbizalmam lett,felmerem vállalni aki vagyok(mármint,hogy mit szeretek)meg úgy szimplán a viselkedésem változott.Mivel régebben sokat piszkáltak,ezért egy ideig félve hallgattam zenét buszon(mert ott az album kép is),nem akartam felvállalni,hogy mit szeretek,mert féltem,hogy újra piszkálni fognak,de már nem izgat..a barátaimnak megfelelek,a többi nem érdekel.És a másik:ha te is olyan sokat segítesz(mármint a haterek),mint ők,majd akkor fog érdekelni a véleményed.Voltak/vannak problémáim,és nem olyan,hogy épp letört a körmöm úristen..hanem családi.Tudom,hogy nem nekem van a legnagyobb problémám,de elég rossz megélni.A bátyád meg elég rossz ügy :/ nekem nővérem van,szokott engem piszkálni,bu*izza előttem őket,leszólja,de elviselem,mert annyira nem durva+nem lakunk egy házban :D meg néha visszaszólok,utána meg hallgat :D Esetleg próbáld meg te is max hangerőre rakni a zenét,csak az szívás,ha jobb hangszórói vannak..próbálj meg dacolni vele,lehet jobban jársz,lehet rosszabbul,de legalább megpróbáltál csinálni valamit.Jaa és emígy nem mindenki olyan őrült rajongó,mint a Channel4 dokumentum filmjében ;)
2013. aug. 28. 21:39
 46/65 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!
2013. aug. 28. 22:05
 47/65 A kérdező kommentje:
44-45. válaszoló, teljesen igazatok van!Itt pattog úgy h hülye de azért okoskodik -.-
2013. aug. 29. 11:52
 48/65 problem3girl ***** válasza:
Úgy látom meg unta és nem szekálja többet se az 1D-t se a directionereket! Megint győztünk!!!(csak el ne szóljam) :D
2013. aug. 29. 19:35
 49/65 anonim ***** válasza:

Igazatok van, meguntam. Nem szekállak többet titeket ITT :DDDD

Na most megyek és hallgatok valami jót full hangerőn. Mondjuk legyen Asking Alexandria :D Mit szóltok hozzá? xDDDDD

2013. aug. 29. 20:13
 50/65 anonim ***** válasza:
83%
Talán a 45-ös válaszoló az egyetlen értelmes directioner aki válaszolt erre a kérdésre . A "megint győztünk" meg csak azt bizonyítja hogy többnyire csak a 11 12 éves kislányok próbálják itt osztani az észt a 30% százalékos válaszaikkal.
2013. aug. 29. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!