DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent
xDDDDDDDDDD:DDDDDDD
Nekem pöfögsz kisvonat? :D
Szövegértési képességeid a nullával egyenlőek gyakorlatilag. Na de mit is várhat az ember egy vándájreksön fantól...
Csak hogy tisztázzuk, tudom mit jelent a meleg és a biszex, és hogy mi a különbség köztük. Csak tudod a b*zikat nem véletlenül hívják b*zinak és nem melegnek, hanem mert amellett hogy melegek, még idegesítő, nyomorult kis görcsök is. FREDDIERŐL MEG SZÁLLJÁL LE, MERT KÜLÖNBEN AZ ARCOD ÉS A PADLÓ KÖZELEBBRŐL FOGNAK MEGISMERKEDNI RÖVID IDŐN BELÜL!!!!!
Ja és miért ne röhöghetnék rajtad ha akarok? Azzal, hogy kiírtad ezt a kérdést, annak a lehetőségét is vállaltad, hogy valaki megpróbál szembesíteni az igazsággal, majd amikor észreveszi hogy mekkora retardált vagy, hatalmasakat röhög a bénaságodon.
Amúgy te olcsóbban utazol a vonaton, nem? Tudtommal a fogyatékosoknak kedvezmény jár :D
És addig maradok itt és húzom a visszamaradott agyadat, amíg csak akarok. És egyelőre még jól esik nézni a vergődésedet :D
#3-as
42.válaszoló.
Ha nem tűnt volna fel ez egy olyan oldal amin valaki fel tesz egy kérdést és te ha akarsz vagy tudsz rá válaszolni akkor válaszolsz ha nem ,akkor nem is kell. És te mit csinálsz? Mindent csak azt nem amit kéne. -.-
Igazatok van, meguntam. Nem szekállak többet titeket ITT :DDDD
Na most megyek és hallgatok valami jót full hangerőn. Mondjuk legyen Asking Alexandria :D Mit szóltok hozzá? xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!