DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent
De végigolvastam, és ez most nem neked szólt, hanem a 21-es válaszolónak. Hadd idézzek tőle szó szerint:
"Más ha valakit nem szerettek és más ha utáljátok...most komolyan kérdem ,irigykedtek rájuk?
A félvilág ismeri őket. Rengetegen szeretik. Rengeteg lányt meg kaphatnak. (De ők nem használnának ki egyet sem)"
Ha te ebben nem látod meg az "irigykedtek rájuk?" kérdést, akkor menj el szemészetre, és írass fel legalább egy 10-12 dioptriás szemüveget, hogy tovább láss a kis műanyag rózsaszín álomvilágodnál, ahol a one direction tagjai istennek számítanak.
És ez előtt már megindokoltam, hogy miért NEM irigykedek rájuk. Utálom magamat idézni, de most muszáj lesz.
2. oldal, 12. válasz: "Másodszor, mi a francért lennék rájuk féltékeny? Az undorító nyikorgásukkal elérték, hogy a 10-14 éves kislányok és néhány hozzád hasonló túlkoros egyirányú fan csorgassa a nyálát a posztereikre. És akkor mi van? Kit érdekel? Kinek kell ez? Nekem tuti nem..."
Szintén 2. oldal, 15. válasz: "És még mielőtt azt mondanád, hogy most is csak az irigység beszél belőlem, hangsúlyoznám, hogy mivel nincs kb. semmi zenei tehetségem, ezért nem is akarok karriert építeni. Csupán az idegesít, hogy felfordult az egész zeneipar, és a többség a sz*r előadókat isteníti, miközben a valamire való, tehetséges művészeket alulértékelik, és alig hallgatja őket valaki. Igaz, ők nem is a hírnévre mennek, de mégis sokkal jobban megérdemelnék azt."
Ezek után próbálj félremagyarázni, és azt mondani, hogy nem minden rajongó ugyan azt a nyamvadt szöveget hajtogatja, akár egy papagáj, vagy egy beakadt magnókazetta. Nem hiába élnek ugyan abban a média szennyétől bűzlő, de hazugságokkal illatosított művilágban...
Ja és nem forgatok ki semmit. Akár 4-5 millió egyirányú fan van, akár több, a lényeg az, hogy igenis vannak olyan zenekarok (hála az istennek), akiknek nagyobb a rajongótáboruk. És nekik mégsincs nevük...
Na ennyi voltam mára, inkább megyek vissza Big Bang Theoryt nézni, mert még Sheldon is elviselhetőbb nálad :D
Puszi :)
#3-as
Ha a hülyeség növesztene, te ülve nyalnád a holdat, nyugalom :D Mit nem lehet érteni???... Most vagy tényleg nem vagy 16, vagy enyhén szólva retardált...
Amúgy meg a one direction is ennyi (már ha érted miről szól a videó...) https://www.youtube.com/watch?v=UWOTJwITa6Y
Mert a megválaszolt kérdéseim között látom, hogy már megint összehordtál valami baromságot, és akarok egy jót röhögni :D Mert mást nem tudok már tenni, minthogy röhögök rajtad...
Amúgy meg honnan tudod hogy sz*r az életem? Ismersz? Meg egyébként te is ezen a sz*ros oldalon lógsz, úgyhogy bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű...
A pali meg tök mindegy hogy néz ki a videóban, nem az a lényeg. Látom nem fogtad fel, hogy miről is szól valójában az, amit láttál...
És hadd tisztázzuk. A b*zi és a meleg nem ugyanaz. Freddie Mercury meleg (vagy egyes források szerint biszexuális) volt, a one direction tagjai meg b*zik...
Ja és már pár számukat hallottam véletlenül a tv-ben, és őszintén szólva nem tudtam hogy sírjak, röhögjek, vagy esetleg sírva röhögjek rajtuk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!