Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt fiú Directionerek?

Vannak itt fiú Directionerek?

Figyelt kérdés
Mert általában csak olyanokat hallok a fiúk szájából, hogy milyen "bu*zik, stb." Érdekelne, hogy vannak-e olyanok, akik nem így gondolják.:)

#One Direction #fiú directionerek
2013. máj. 30. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Én.
2013. máj. 30. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
egyre kevesebben, leáldozóban van ez a divat is, mint a többi felkapott hülyeség :/
2013. máj. 30. 20:18
 3/17 A kérdező kommentje:

1# Jajj de jó :D

2# Igen sajnos ez mondjuk igaz:/

2013. máj. 31. 12:01
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
ÁÁÁÁ végre egy BoyDirectioner!:)) <3
2013. máj. 31. 14:27
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
ÁÁÁÁ b*szki egy fiú directioner! Jézusom öcsém hány éves vagy? 9? Az ilyen kisgyerekek menjenek és nézzék inkább a Vukot.
2013. jún. 2. 00:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem kell utálkozó komment...ha most örül neki az neked miért fáj??
2013. jún. 2. 08:55
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

Én örülök neki, hogy van olyan fiú, aki szereti őket....nem azt mondom, hogy megőrül értük (mert az már kicsit beteges...bocsi) De normálisan szereti őket. Ezt úgy értem, hogy nem kezd el sikoltozni, ha pl. a tv-ben meglátja.

Lécci megmondod a neved? :) *kiskutyaszemek* :D

2013. jún. 2. 17:55
 8/17 A kérdező kommentje:
Az én nevemre vagy kiváncsi?? Ha igen akk írj privátban..:)
2013. jún. 2. 22:52
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Én is az vagyok .! ;) es 'kicsit' szánalmas az utálkozó kommentek, mert szerintem kib*****l de SENKINEK NINCS KÖZE ahoz hogy más mit szeret/ hallgat / eszik/ iszik.!!! És talán a Vuk az érdekesebb mint a Te életed ;)
2013. jún. 7. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
31%
Ja tökre igazad van XD Amúgy a Vuk az egy jó mese XD Az emberek manapság mindenbe beleszólnak, minden olyan embert elítélnek, akik már egy kicsit is eltérnek a szokásostól. Jó, hogy vannak még olyan emberek, akik nem szégyenlik azt, amit szeretnek. :D
2013. jún. 7. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!