Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt fiú Directionerek?

Vannak itt fiú Directionerek?

Figyelt kérdés
Mert általában csak olyanokat hallok a fiúk szájából, hogy milyen "bu*zik, stb." Érdekelne, hogy vannak-e olyanok, akik nem így gondolják.:)

#One Direction #fiú directionerek
2013. máj. 30. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

Hahhahah nem vagyok 9 éves:'DD Attól még,hogy örülök,hogy vannak boydirectionerek is attól nem vagyok 9 éves;)

Miért ne örülnék annak,hogy egy fiu nem leb*zizza őket hanem szereti a zenéjüket/őket?

2013. jún. 24. 16:24
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
vannak és b*zinak hívják őket
2013. jún. 27. 00:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miért jó érzés nektek az, h utálkoztok...egy egyszerű kérdést tettem fel, nem az volt vele a célom, h veszekedés legyen. Oké felfogta mindenki, nem muszáj őket szeretni, de ha valaki mégis szereti az neked miért fáj??
2013. jún. 27. 14:46
 14/17 anonim ***** válasza:
24%
Mirt hülyeség ha egy fiú szereti a one directiont??Nem értem...engem nem érdekel ki mit hallgat ami nekem tetszik azt hallgatok és nem hagyatkozok mások véleményére...
2013. jún. 28. 18:57
 15/17 anonim válasza:
Én is fiú Directioner vagyok.
2013. aug. 8. 18:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Jelen most pl WMYB halgatok :DDD <3
2013. okt. 8. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:
És azt hozzá tenném miért kell leszlni mindenkit aki bírja őket???!!! nem tetszik?? nem kell megnézninem kell vele foglalkozni de mindenki azzal szórakozik hogy beleköt azokba akik nem azokat szeretik amiket ők -_- mi is letuggyuk szólni a ti kedvenceteket!!!! :DDD
2013. okt. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!