Directionerek, ez normális?
b*zi? rossz vicc :D az a baj,hogy a b*zit egyszerűbb kimondani mint a biszexet... pedig biszexek!(harry és louis)
nekem annyi a véleményem,hogy szerintem több meleg jár az osztályába mint a 1d létszáma :D puszilom
Hm....SZERINTEM TE NEM DIRECTIONER VAGY HANEM NATOR ÚGYHOGY TAKARODJ INNEN! Jah....és Harry és Louis nem biszexek:)
Köszi,puszi!:')
directioner vagyok,a barátnőim már agybajt kapnak mert egész nap róluk beszélek. A számaikra alszom el. Ha hiszed ha nem, éppen az előbb kezdtem el rajzolni őket ;)
Most miért olyan nehéz elfogadni. Engem nem zavar hogy biszexek,akkor is istenek! *-*
mondták neked?
Figyelj, én teljesen odáig vagyok Liamért és Harryért, de én elfogadom hogy Harry milyen. Persze,nem pl rajogó fiúkkal kavarnak,szó sincs erről, inkább egymással. Szóval inkább Louis-val,ha érted. Furcsának tűnhet, de ez van. Sőt, az is lehet hogy tényleg a lányokat szereti, viszont "hajlam" tuti van benne. Poénnak poén amiket szoktak csinálni és a legtöbbet a lányok miatt is teszik,mert sok csaj erre gerjed, de vannak olyan dolgok is, amiben úgy érzem, valami nem oké..
De nem zavarna, amúgy is a lányok felé dől a mérleg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!