Directionerek, ez normális?
Figyelt kérdés
hogy egy ember odavan Harryért mert jól néz ki (de azt se tudja hogy hány éves,van-e tetkója stb...)ez sztem ok is lenne valamennyire,de ezek után azt mondja hogy Fújjj az 1D buz*,meleg,nehogy felírd a táblára ,hogy "I Love One Direction" mert lerodhad stb...2013. máj. 13. 16:00
11/13 anonim válasza:
oooh yeaaaaah!! ahhhh! Harry és Louis biszexek! ahhh Louisnak jó segge van! Harrynek pedig olyan lába, hogy én is megirigyelem ahwwww yeaaaah! c'mon yeaaah
12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként furcsa,hogy ha az 1d-ről kérdezek valamit mindig arra megy el a téma,hogy:B*zik és biszexek:D
2013. jún. 16. 19:36
13/13 anonim válasza:
Igen amugy ez nem larrys tema. Nem ez az utalkozas nem normális. Én Sem csinál om ezt jbvel am igen.. Larry igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!