Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » DIRECTIONEREK! Lehetne egy...

DIRECTIONEREK! Lehetne egy kérésem?

Figyelt kérdés
Megtennétek, hogy leírnátok, hogy miért szeretitek a One Directiont?? (csak a kíváncsiság kedvéért).

2013. máj. 31. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Nekem először tök nem voltak szimpik, gondoltam csak egy újabb fiubanda. De egyszer mikor az egyik zenecsatornára kapcsoltam ment egy szám, ami tök tetszett, meg tök helyes srácok voltak, a végén kiírták, hogy one direction- one thing. Aztán utánuk keresgéltem, és szerintem bárki bármit mond nagyon is tehetségesek mindannyian, nem szálltak el maguktól, és jofejek.:) az meg hogy nagyon helyesek már csak plussz pont :D a zenejükért és a személyiségükért szeretem főleg őket, nem azért, mert szépfiúk.:)
2013. jún. 1. 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez de aranyos volt:) én is pont ezt gondom róluk:)
2013. jún. 1. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Én úgy ismertem meg a számaikat, hogy találtam egy blogot, ami róluk szólt. Először fogalmam sem volt róla, hogy kik. Kérdeztem is magamban, hogy : Ők meg kicsodák? De mivel kíváncsi voltam, utánuk néztem. Emlékszem, hogy először a One Thing-et hallgattam meg. Már az elejénél elvarázsolt a hangjuk. Én nem azért szeretem őket, mert híresek, vagy mert jól néznek ki, én a jellemükért, a bohóckodásukért, a hangjukért szeretem őket. Lehet, hogy ez egy kicsit nyálasan hangzott....bocsi. Alapjában véve nem szeretem, a pop zenét, inkább az ilyen elektronikusabb zenék érdekelnek, mint pl. a Linkin Park. Szeretem a One Direction zenéit, de nem vagyok fanatikus rajongó, azért ha látnám a fiúkat, nem kezdenék el sikoltozni, meg nem tépném le róluk a ruhát....mint egyesek....bocsi, annak aki ezt teszi :D <3
2013. jún. 2. 17:49
 4/10 A kérdező kommentje:
A nyálasságról tudnék mit mesélni szal nem kell szabatkoznod:) Olyan volt ez, mintha a lelkemből szóltál volna, amit leírtál:)
2013. jún. 2. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Szia.:) Másfél éve vagyok Directioner, úgyhogy most elmesélem neked, hogyan váltam azzá. Akkor 'láttam' először őket, amikor az egyik IM magazinban volt róluk poszter, de ekkor még nem foglalkoztam velük, mert nem tudtam kicsodák. Régebben rengeteget néztem a Vivát, és ment a Napi Top 10. Az egyik szám a One Thing volt, ami nagyon megtetszett. Később beazonosítottam, hogy a poszteren és a klipben szereplő srácok ugyan azok voltak. Nagyon szimpatikusnak tűntek, megfogott a hangjuk, a stílusuk, a tehetségük. Utánuk kerestem, videónaplókat, interjúkat néztem. És ennek már másfél éve. Azóta is nagyon nagyon szeretem őket. Imádom az állandó baromságaikat, hogy minden koncerten (a képek alapján) van valami izgalmas, példát mutatnak (vegyük a Red Nose Day, Comic Relief-t) és mindemellett megváltoztatták az életemet. Amióta Directioner lettem, úgy érzem, jobb ember vagyok, másképp látom a dolgokat, és mindent megbecsülök, hisz sosem tudhatjuk mit hoz a holnap. :)
2013. jún. 3. 21:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is az IMben láttam őket először:D es nagyon cuki volt amit leírtál es teljesen igazad van:) ilyen egy igazi Directioner:)
2013. jún. 3. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

Hello! Én nem igazán vagyok directioner, de azért szeretem a zenéjüket, meg szép hogy törődnek azokkal az emberekkel, akiknek nem jutott olyan élet amilyen nekik...

A barátnőm mondjuk nagyon nagy rajongó. Néha csak azt veszem észre, hogy az róluk áradozik.. és áradozik. Kb 1 órán keresztül :DDD egyik nap megkérdeztem hogy mit szeret bennük annyira. A válasza tömör volt, és egyszerű: Mert Harry Styles egy isteeeen!!!

xD :D nagyon aranyos volt ahogy előadta.

14/L

2013. jún. 5. 18:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Üzenem neki h Harry félisten foglalt:DD
2013. jún. 5. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok egy elvakult directioner, de azért elmesélem, hogy velem, hogy esett az eset, hogy megkedveltem őket.

Az első szám amit hallottam tőlük a what makes you beautiful volt, de nem az ő előadásukban... Egy lassú, érzelmes akusztikus feldolgozás volt az egyik számomra nagyon kedves előadótól... De még csak nem is magamtól bukkantam rá, a barátaim küldték, hogy figyeljek a szövegére, mert egy az egyben illik rám. (Huszonéves létemre soha nem tudom felvenni a bókokat és a barátaim szerint nem vagyok tisztában magammal... de ez másik sztori)... Ahogy meghallgattam nagyon megtetszett a szöveg, de nem foglalkoztam sokat az eredeti előadóval... Egyszer a tv-ben hallottam az eredetit és elkönyveltem, hogy a dal tartalmához jobban illik a feldolgozás... újfent elsiklottam felettük... Aztán egyszer belelapoztam a nagy tv kapcsolgatásban a One way című számukba.... Először csak az tűnt fel, hogy milyen helyes az a srác sapiban a nagyvárosi fergetegben, de a dal is veszettül fülbemászó volt... láttam benne az afrikai gyerekeket, ezért rá kerestem neten a számra... kicsit utána kutattam, hogy milyen ügy mellé álltak... borzasztóan tetszett, hogy nem egy újabb nyálas boyband, és a hírnevüket ilyen dologhoz használják fel... nekem emiatt kerültek közel a szívemhez... mert nekem nagyon fontosak az ilyen ügyek... ezek után hallgattam meg a többi számukat és néztem utána, hogy milyen szimpatikus emberek...

Nem csorgatom értük a nyálam, de nagyon szimpatikusak és valóban nagyon tehetségesek... és hát bocs a regényért, de sokat kellet próbálkozniuk mire felfigyeltem rájuk... :D

2013. jún. 16. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát..én 1 éve ismerem őket.

Múlt nyáron Londonban voltam,és vettem egy újságot..tele volt az újság 5 fiúval..nem tudtam kik ők...aztán hallottam a,rádióban őket énekelni..

azóta ez nagyon ,,eldurvult".mindent tudok róluk...minden számukat tudom kívülről..ahogy ezt egy rajongónak kell tennie..Nem tudom miért szeretem őket..

Talán,mert(szemben a többiekkel,akik szidják őket)ismerem őket,tudom a családi hátterüket..stb..ez lehet az ok

XOXO

2013. szept. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!