DIRECTIONEREK! Lehetne egy kérésem?
Hello! Én nem igazán vagyok directioner, de azért szeretem a zenéjüket, meg szép hogy törődnek azokkal az emberekkel, akiknek nem jutott olyan élet amilyen nekik...
A barátnőm mondjuk nagyon nagy rajongó. Néha csak azt veszem észre, hogy az róluk áradozik.. és áradozik. Kb 1 órán keresztül :DDD egyik nap megkérdeztem hogy mit szeret bennük annyira. A válasza tömör volt, és egyszerű: Mert Harry Styles egy isteeeen!!!
xD :D nagyon aranyos volt ahogy előadta.
14/L
Én nem vagyok egy elvakult directioner, de azért elmesélem, hogy velem, hogy esett az eset, hogy megkedveltem őket.
Az első szám amit hallottam tőlük a what makes you beautiful volt, de nem az ő előadásukban... Egy lassú, érzelmes akusztikus feldolgozás volt az egyik számomra nagyon kedves előadótól... De még csak nem is magamtól bukkantam rá, a barátaim küldték, hogy figyeljek a szövegére, mert egy az egyben illik rám. (Huszonéves létemre soha nem tudom felvenni a bókokat és a barátaim szerint nem vagyok tisztában magammal... de ez másik sztori)... Ahogy meghallgattam nagyon megtetszett a szöveg, de nem foglalkoztam sokat az eredeti előadóval... Egyszer a tv-ben hallottam az eredetit és elkönyveltem, hogy a dal tartalmához jobban illik a feldolgozás... újfent elsiklottam felettük... Aztán egyszer belelapoztam a nagy tv kapcsolgatásban a One way című számukba.... Először csak az tűnt fel, hogy milyen helyes az a srác sapiban a nagyvárosi fergetegben, de a dal is veszettül fülbemászó volt... láttam benne az afrikai gyerekeket, ezért rá kerestem neten a számra... kicsit utána kutattam, hogy milyen ügy mellé álltak... borzasztóan tetszett, hogy nem egy újabb nyálas boyband, és a hírnevüket ilyen dologhoz használják fel... nekem emiatt kerültek közel a szívemhez... mert nekem nagyon fontosak az ilyen ügyek... ezek után hallgattam meg a többi számukat és néztem utána, hogy milyen szimpatikus emberek...
Nem csorgatom értük a nyálam, de nagyon szimpatikusak és valóban nagyon tehetségesek... és hát bocs a regényért, de sokat kellet próbálkozniuk mire felfigyeltem rájuk... :D
Hát..én 1 éve ismerem őket.
Múlt nyáron Londonban voltam,és vettem egy újságot..tele volt az újság 5 fiúval..nem tudtam kik ők...aztán hallottam a,rádióban őket énekelni..
azóta ez nagyon ,,eldurvult".mindent tudok róluk...minden számukat tudom kívülről..ahogy ezt egy rajongónak kell tennie..Nem tudom miért szeretem őket..
Talán,mert(szemben a többiekkel,akik szidják őket)ismerem őket,tudom a családi hátterüket..stb..ez lehet az ok
XOXO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!