DIRECTIONEREK! Segítség! Mit tegyek? Bővebben lent
1.SZÁNALMASAK VAGYTOK!
Ez annak szól aki le bu*izza az 1D-t!!!
Miért bu*izzátok őket? Még ha melegek is lennének akkor is miért kell valakit bu*i-nak hívni. Ti vagytok a bu*ik ,hogy mindenkit gúnyoltok mintha ti jobbak lennétek... -.- szánalmas.
A bu*i egy gúnynév. Pedig rengeteg olyan meleg van aki nagyon sikeres. (Neil Patrick Harrris, Adam Lambert, vagy épp Freddie Mercury.)
ÁSSÁTOK EL MAGATOKAT A FÖLD ALÁ 2 MÉTER MÉLYRE HA VALAKIT EMIATT EL ÍTÉLNÉTEK!!
És az 1D NEM is meleg.
2. Directioner. Igen ilyen is van ,igen a rocker,rapper szavakból ered ,de ez nem azt jelenti ,hogy ez egy külön zenei stílus...hanem csak annyit ,hogy a kedvenceink közé tartozik. Én pl. Little Black Star és Directioner vagyok. De az nem azt jelenti ,hogy sikitozok, és fenyegető üzenetet küldök az 1D barátnőinek (mert vannak barátnőik sőt egy mennyasszony is...talán...még nem biztos)
De vannak akiknek sokat jelent a One Direction. Pl nekem.
Mikor hallgatom a zenéjüket...a szövegre gondolok...és arra ,hogy ők nekem meg változtatták az életemet...
Régen nem mertem kimenni az utcára hosszú szárú nadrág és hosszú ujjú pulcsi nélkül ,sőt...a hajamat is sokan leszólták ezért sapkába rejtettem...olyan volt mint ha rövid hajam lenne...vagy mintha kopasz lennék.Nem mertem el mondani másoknak ,hogy milyen zenét szeretek ,vagy ,hogy miről mit gondolok(francba!...el sírtam magam) Szinte sosem mosolyogtam...sírtam mint most.
...majd meg jelentek ők...akik megváltoztatták az életemet. Mindent másképp látok. Mosolyogva megyek ki a lakásból...mert tudom...hogy más véleménye nem számít. Nem hordok sapkát. És ha kérdezik nyugodt szívvel mondom el másoknak ,hogy a Metallica és a The Beatles mellett ott díszeleg a falamon egy One Direction óriásposzter. Nem érdekelnek mások véleményei...szeretem az életemet...és ezt nekik köszönhetem. Ha ti nem szeretitek akkor nem is kell. Senki nem mondta ,hogy szeretni kell...de nem kell utálni sem.
MIÉRT UTÁLJÁTOK ŐKET?
Meg ölték a barátotokat? Meg vertek?
Aligha hinném...
Más ha valakit nem szerettek és más ha utáljátok...most komolyan kérdem ,irigykedtek rájuk?
A félvilág ismeri őket. Rengetegen szeretik. Rengeteg lányt meg kaphatnak. (De ők nem használnának ki egyet sem)
3.Kedves kérdező! Ismerős ez a szitu. (én 15 báttyám 18)
Nem tudsz nagyon mit tenni ellene...
Én a tesómat meg szivattam ,tele raktam a szobája falát 1D poszterekkel és még fel is festettem az 1D logot. Azt mondta ,hogy ha leszedem a posztereket és vissza festem a falat békén hagy. :D És tényleg nem csesztet már. :)
Próbáld meg megértetni a tesóddal ,hogy nem szereti mindenki ugyanazt. Ha mindenki ugyanazt szeretné ez a világ unalmas lenne :)
Ui.:Írtad ,hogy játszanak zongorán és gitáron amiről tudok is, de írtad még azt is ,hogy valaki tud dobolni. Ki az? ;)
Kedves 21-es válaszoló. Fölöslegesen futnánk le megint ugyan azokat a köröket, mint amit a kérdezővel is megtettünk. Inkább olvasd végig a válaszaimat ahelyett, hogy csak lepontozod őket, és fújod tovább ugyan azt a sablonszöveget...
Ja és ha véletlenül olyan zenét akarnál hallgatni, amiben tényleg érzések vannak, a szövege tényleg mély mondanivalójú, elgondolkodtató, és még talán én is megkönnyezem (Igen, van ilyen. Kevés, de van.), akkor hallgasd meg ezt a gyönyörű rockballadát az Avenged Sevenfold vadonatúj albumáról... "Not even stars last forever. Cleanse us Acid rain"... https://www.youtube.com/watch?v=q5sZ87KUEHs
#3-as
Directioner=One Direction rajongó
Mixer=Little Mix rajongó
Lovatic=Demi Lovato rajongó
Rusher=Big Time Rush r.
KatyCat=Katty Perry r.
Belieber=Justin Bieber r.
Vannak ilyen fogalmak és szinte az összes pop zenét játszó embernek van ilyen "neve" amit a rajongókra használ:P
Tudom én, bár ezeknek egy részét (szerencsére) nem ismerem :D
Csak a directioner fogalmon akadt meg a szemem, bár a többi is elég idióta :D
Amúgy a rock és metál zenében is van 1-2 ilyen elvétve (killjoys, bvb army stb...), de szerintem fölöslegesek. Anélkül is létrejöhet a "varázslat", hogy mindenféle neveket aggatnánk a rajongókra.
Pl. amikor Corey egy Slipknot koncerten, vagy Jacoby egy Papa Roach-on kiordít valami olyasmit a tömegbe, hogy " I wanna see every motherfucker in this place jumpin' on rhis next song", akkor senki sem haragszik, hogy nem CoreyCat-nek vagy Roachernek hívták, sőt... :D
Amúgy meg ezek a nevek eléggé beskatulyáznak szerintem. Olyan, mintha csak egyetlen zenekar vagy előadó létezne a számodra, és mások akár cigánykereket is vethetnek az orrod előtt, akkor sem veszed észre őket.
Szóval fölöslegesek és irritálóak az ilyen nevek, mint pl. directioner. Meg amúgy is. Ki akar egy irányozók nevű fanklubba tartozni? :DDD
Köszi a választ! ;) Imádom Niallt! ;) <3
A directioner egyébként meg nem csak rajongók neve. Hanem a családjuk neve. A directionerek-nek nem csak vér szerinti családja van hanem egy olyan is amiben mindenki szereti ezt az 5 csodálatos fiút <3. Van minimum ,egy olyan 4-5 millió testvérem :DD Na erre mit lépnek a natorok? XD
Na miért nem tudok mást mondani? Mert már mindent leírtam, de nem értitek meg, és ugyanazokat kérdezitek újra meg újra ("féltékeny vagy rájuk? stb...)...
Ja és a 4-5 millió nem túl sok. Szerinted teszemazt a Queen-nek, Guns 'n' Rosesnak, AC/DC-nek stb... hány rajongója van? Sokkal több mint 4-5 millió...
Avril-al meg kivételesen semmi bajom, bár nem is a kedvencem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!