Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek kinek van nehezebb...

Szerintetek kinek van nehezebb dolga, egy (Rock) dobosnak, vagy egy DJ-nek?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömmel vitázunk ezen :D

Én lennék a dobos, és be akarja magyarázni nekem, hogy a DJ nehezebb :O

Szerintetek? :)

2013. jan. 7. 15:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Lekváros Palacsina: +1

Mellesleg:

"de az nem ugyanaz...combon nagy dolog...rendes dobszerkón kihívás...."

Látom felfogtad a mondandóm lényegét. :) Attól még, hogy összedobsz egymás után mondjuk Fruity Loops-ban pár kick-et meg snare-t, az full alap sample-el, meg írsz hozzá valami kis gagyi szintit, attól még nem tudsz "gépen zenélni". Inkább csak örülhetsz a fejednek, hogy megszólal, de fogalmad sincs az egész program, illetve magának a zenekészítésnek a maradék 99,9%-ról.

Kb. ezzel akartam érzékeltetni, hogy "a combomon én is tudok dobolni".

2013. nov. 3. 20:25
 52/61 anonim ***** válasza:
már csak te pattogsz én már unom ezt a témát... szval sztem maradjunk is ennyiben,,,
2013. nov. 4. 15:51
 53/61 A kérdező kommentje:
Úgyis nekünk van igazunk :D
2013. nov. 5. 05:53
 54/61 anonim ***** válasza:
szerintem is:DD
2013. nov. 5. 14:46
 55/61 anonim ***** válasza:
Amúgy ha visszaolvasol én azt írtam, hogy a dobosnak lehet talán mégis nehezebb dolga. DE csak megjegyeztem, hogy egy tisztességes DJ-nek sem könnyű és hogy mekkora tévhitben élnek egyesek a lemezlovasok dolgával, meg úgy az egész elektronikus zenei műfajjal kapcsolatban.
2013. nov. 6. 19:26
 56/61 anonim ***** válasza:

Hertelendi:

Unod a témát, de vissza jársz kommentelni. Logikus. :)

Mellesleg ezzel csak azt bizonyítod, hogy nem tudsz rendesen érvelni az ellen, amit elmondtam, és inkább homokba dugod a fejed.

Ahelyett, hogy csak egy nézetből közelítenétek meg az egészet, miért nem próbáljátok elismerni, hogy egy elektronikus zene megírásában (nem két szám összekeverésében) is éppen ugyanolyan sok munka van, és ugyanolyan sok idő megtanulni, mint dobolni?

2013. nov. 7. 11:01
 57/61 anonim ***** válasza:
figyelj, te 10év alatt tanultad meg ezeket??:DD mert dobolásban nincs olyan, hogy te mindent tudsz, mindig fejlődsz...
2013. nov. 7. 19:16
 58/61 anonim ***** válasza:
Ahogy az elektronikus zenében sem. Mindig lehet jobbat csinálni, csak részlet kérdése... A stílusok is folyamatosan változnak, például 10 év alatt is rengeteget változik az a stílus, ami épp a legjobban tetszik az embereknek. Ha jó producer/DJ vagy akkor pedig követed a stílust és ez igényel némi tapasztalatot, amit csak hosszú évek után lehet megszerezni. Amúgy meg hangszerből is el tudsz odáig jutni, hogy ha előveszed és egy random kottát magad elé raksz, egész jól el tudod játszani. Ha csak nem leszel zenész, egyszer úgyis megmaradsz valamilyen szinten. De részemről a vitát itt lezárom, elmondtam amit gondolok.
2013. nov. 7. 22:03
 59/61 anonim ***** válasza:
én is, nem veszed észre, hogy már egy ideje ugyanazt írom?? már rég nem vitázom ezen:DD
2013. nov. 8. 10:23
 60/61 anonim ***** válasza:
14-5-6 évesen én is így gondolkodtam. :) Objektívnak kéne lenni, nem pedig minden áron az "igazadat" bizonyítani.
2013. nov. 9. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!