Szerintetek kinek van nehezebb dolga, egy (Rock) dobosnak, vagy egy DJ-nek?
Egy ismerősömmel vitázunk ezen :D
Én lennék a dobos, és be akarja magyarázni nekem, hogy a DJ nehezebb :O
Szerintetek? :)
Oké, kedves #6-os, akkor ülj már le a gép elé, tanuld meg az ableton-t, és írj már egy olyan zenét, ami értékelhető.Majd értesíts! :)
1. Aha. Pont erre fogom pazarolni az időmet. Hülye-e vagy? :D
2. Egy ilyen mosógép-frekvencia zene soha az életben nem lesz értékelhető.
DE: ha akarod, fogadhatunk. Pl. 1 millát teszek rá, hogy hamarabb rakok össze egy diszkós közönség által értékelhető ilyen tucctuccot számítógépen, mint amennyi idő alatt te megtanulsz játszani hangszeren.
Merész vállalkozás, de ezt nemtudod elveszíteni :D
"Merész vállalkozás, de ezt nemtudod elveszíteni :D"
Hát igen, én már megtanultam egy hangszeren türhető szinten játszani, és időnként zenéket is szerzek számitógépen Guitar Pro-val, szóval van fogalmam róla, hogy mi mennyi idő :)
Pont ezért mondtam ekkora összeget, mert biztos vagyok a dolgomban :P :D
Zongorázok, de szerintem ne menjünk bele ilyen féle farokméregetésbe... :)
Az a baj, hogy komolytalan vagy, és van egy berögzött elképzelésed, hogy "a tuc-tuc az szar". Ja, én sem csak a mosógépfrekvenciának élek, pl millió féle stílust imádtam, meg imádok a mai napig.
Nem feltétlenűl sz@r, de nekem nemjön be.
Számomra egy és ugyanaz mind.
"Zongorázok, de szerintem ne menjünk bele ilyen féle farokméregetésbe... :) "
Hát ha zongorázol, akkor magadtól is tudhatod a választ: Melyik igényel több időt, kitartást, és tehetséget, megtanulni zongorázni, vagy összedobni egy tuc-tuc zenét számítógépen?
Ha azt mondod, hogy a tuc-tuc zene csinálása, akkor tökön lövöm magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!