Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek kinek van nehezebb...

Szerintetek kinek van nehezebb dolga, egy (Rock) dobosnak, vagy egy DJ-nek?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömmel vitázunk ezen :D

Én lennék a dobos, és be akarja magyarázni nekem, hogy a DJ nehezebb :O

Szerintetek? :)

2013. jan. 7. 15:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
10 éve dobolok, szval én a dobra szavazok. a dj-k annyit csinálnak, hogy play/stop... egyszerű, nekem az egyik ismerősöm 10 perc alatt megtanította, hogy kell zenét keverni, összeállítani stb. nem nagy szó a tucctucc szar.de egy dobos mindig fejlődhet! nagyon durva, hogy ha special sokat gyakorolsz akkor a dobnál még izomláz is előfordulhat, a dj-zésnél meg semmi....
2013. okt. 22. 14:53
 42/61 A kérdező kommentje:
Nekem csak a lábamban szokott izomláz lenni :D
2013. okt. 22. 16:47
 43/61 anonim ***** válasza:
Legalább tiszteljük már annyira egymást, hogy nem szarozzuk a másikat. Ikufáter.
2013. okt. 22. 21:40
 44/61 anonim ***** válasza:
én a műfajt szaroztam le, nem téged ;)
2013. okt. 24. 19:44
 45/61 anonim ***** válasza:
Bocs mester. Lehetne itt vitatkozni naphosszat, úgyis bántaná mindig valakinek a lelki világát. Mégis szívesen olvasok egy hozzáértő véleményt, olyantól aki mind a kettőt kipróbálta, vagy van valami tapasztalata belőle, nem csak egyszer megmutatták neki. Szarozni marha könnyű, az meg hogy mi jön be neked, erősen szubjektív. Kinek ez, kinek az.
2013. okt. 24. 22:45
 46/61 anonim ***** válasza:
öhm.. én már csináltam zenét géppel, nem nagy dolog:) de sztem maradjunk is ennyibe...
2013. okt. 30. 19:05
 47/61 anonim ***** válasza:
Én is szoktam dobolni a combomon, nem nagy dolog. Körülbelül ennyire fedi le az érvelésed a témát, maradjunk ennyiben.
2013. nov. 2. 00:43
 48/61 anonim ***** válasza:
de az nem ugyanaz...combon nagy dolog...rendes dobszerkón kihívás....
2013. nov. 2. 12:32
 49/61 anonim ***** válasza:
De fogd már fel, hogy a DJ sem csak azt csinálja, hogy összekattintgat 1-2 számot és a bulikon 2 számot egymás után lejátszik! Olyan zenét kell csinálnia, ami tetszik is az embereknek! Nem gyári loopokból összetákolni! Te csak gondolom ezt a részét nézted meg, így könnyű beszélni. Emellett egy átlagos fellépés olyan 1,5-2 órás, de nem ritkák az ennél hosszabbak sem. Ha nem akarsz unalmas szettet, akkor mondjuk a house zenénél lehet mashupolni élőben ezerrel (2 vagy több zenéből egyet csinálni élőben), effektelni és akkor még ha tisztességes vagy, állíts manuálisan tempót, cue pontot, meg egyeztesd az ütemet. Ja és gondolom valamilyen digitális kütyüvel "mixeltél", de megpróbáltad esetleg mondjuk bakelittal is? Szerintem nem, mert akkor nem írnál ilyeneket, hogy a DJ csak play, meg stop gombokat nyomogat. Ennél sokkal többről van szó! És persze egekben a decibel és nincs megállás.
2013. nov. 2. 19:20
 50/61 anonim ***** válasza:
sztem hagyjuk annyiban, hogy te úgy gondolod, én meg máshogy..ennyi....
2013. nov. 3. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!