Sokkal nehezebb lenne egyből elektromos gitáron kezdeni a tanulást, mint akusztikuson?
Figyelt kérdés
Ezelőtt még sohasem gitároztam és szeretném megtanulni,az elektromoson sokkal bonyolultabb és nehezebb,mint egy akusztikuson?2012. márc. 8. 22:12
1/9 anonim válasza:
ugyan olyan, még könnyebb is csak drágább, így nem árt először megismerned őket, mielőtt veszel egy szart.
2/9 anonim válasza:
Ajanlott szarazgitaron elkezdeni mert az elektromos gitaron konnyebb lefogni a hurokat meg a nyakat is konnyebben atered a kezeddel, de kepzeld el ha a jovoben olyan helyeztbe kerulsz hogy akusztikuson kell jatszani, hogy be fogsz egi:p Nem fog ugy futni rajta a kezed mint ahogy azt szeretned, ez garantalt.
3/9 anonim válasza:
kivéve ha tehetséges vagy... akkor tökmindegy :D:D
tudniillik 10 ből 10 ember gitározik. de 100 ból csak 1 tehetséges.
4/9 A kérdező kommentje:
Még könnyebb? Ennek örülök,mert olyan zenét szeretnék játszani amihez elektromos kell. Igen,hogy akkor akusztikuson nem fog annyira csúszni a kezem,és égés lenne,hát szerintem nem nagyon fogok olyan helyzetbe kerülni,hogy azon kelljen. :)
Milyen elektromost gitárt tudnátok ajánlani kezdőknek/tanuláshoz?
2012. márc. 8. 22:54
5/9 anonim válasza:
nem kell akusztikuson kezdeni, ki találta ezt ki? :D Mindenki írja, de szerintem felének fogalma sincs az egészről. Elektromoson kezdheted nyugodtan, ha azon akarsz később játszani.
6/9 anonim válasza:
Ha ennyire nehéz dönteni vegyél elektroakusztikusat :)
7/9 anonim válasza:
Desirous- te eszes tóni, az elektro-akusztikus gitár egy akusztikus gitár, amit erősítőre bírsz kötni, hogy koncerten halljon valamit a közönség. a kérdező meg elektromosgitár-számokat akar játszani.
kérdező-150 ezer alatt szerintem a fix húrlábas cortok között nézelődj. azokkal nem nagyon lehet melléfogni.
8/9 anonim válasza:
Én ezt csak viccből mondtam, tisztában vagyok azzal, hogy működik egy elektroakusztikus gitár, mert nekem is olyanom vab.
9/9 anonim válasza:
de akkor is viccből írsz FA.ZSÁGOT egy olyan embernek akinek fingja nincs a témáról. mi van ha komolyan veszi, és vesz a netről egy elektroakusztukusat?------hát megszívja mindezt a te hülyeséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!