Tudtok még ettől is nehezebb zongorán eljátszható zenét? : D
azt a k*rvaaa XD
ezt 10 ujjal kéne eljátszani?
nem vagyok egy nagy zenész de azokon a kottákon beszarok főleg 2:31-től....áááá nagyon brutááál :D
Ez nem szóló-zongorára megírt darab, szóval a kérdés pocsék. Vagy ennyi erővel mondhatnám akár ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=pGzrL8J0t-c
Ezt is pont ekkora hülyeség lenne egy zongorával reprodukálni.
Sajnálom, ezekszerint problémáid vannak a szövegértéssel. Linkeltem neked egy dalt, amit nehezebb eljátszani zongorán, mint az általad linkelt dalt. (Tudom jól, zongorista vagyok.)
Ha az a problémád, hogy az általam linkelt dalt nem zongorán játsza az előadó, akkor van egy hírem: a "Death Waltz" egy ősérgi anime opening remixének a remixje. Alapvetően nem zongorára írták, hanem szoftveres szintetizátorokra és egyéb "élő" hangszerekre. Merzbow "Minus Zero" című szerzeményét is átkonvertálhatod midi formátumba, és berakhatod synthesiába, kábé pont ugyanilyen, eljátszhatatlan katyvaszt fogsz kapni, csak nem meghatározott fekvésben.
Szóval ja, ha hülyeségnek vélted amit az előbb írtam, akkor egy idióta vagy. Meg egy bunkó barom is nem mellesleg. (Én is az vagyok persze, mielőtt felesleges vádaskodásba bocsátkoznál.)
Bocsánat, azt hiszem tovább is magyarázhattam volna a synthesia működését:
Ez a program (amit a videóban látsz) bármilyen midi fájl levezet neked egy zongorbillentyű-jellegű felületre, gyenge zongorahangzást is imitálva mellé. Tehát amint írtam, ez a Minus Zeroval is ugyanúgy működne.
Kis érdekesség:
Aki megírta (mondjuk inkább, hogy átdolgozta) ezt a Death Waltz nevű cuccot, az pont az eljátszhatatlanságra próbált rámutatni, irónikus és röhejes módon, kifigurázva az ilyen embereket, akik aztán majd verik rá a nyálukat, hogy hű de komplex meg bonyolult. Az általam linkelt Merzbow szerzeménynek nagyjából pont ez a lényege, csak szintetizátoros/szempleres környezetbe ültetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!