Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki zongorán játssza a...

Valaki zongorán játssza a Yiruma- Kiss the rain c. dalt?

Figyelt kérdés
Már lasssan egy hónapja hogy tanulom, és nagyon nehzezen áll össze a kép, az eleje úgy ahogy megy kottából de a közepe táján, mikor oktávokban kell játszani nekem nagyon magas..:| valaki tudja hibátlanul eljátszani? annak mennyi idő volt még megtanulta és hogy ment? Az a baj hogy nekem időre kellene megtanulnom, ha nem is az egészet de valamennyit jó lenne kivülről tudni, és még kottából se megy.. Pedig sokat gyakorlom
2012. nov. 2. 11:29
 1/9 anonim válasza:
nekem 1 héttel a 'buli' elött szóltak hogy játsszam el. nekem sikerült megtanulni,és aztmondták jó voltés tetszett mindenkinek:)
2012. nov. 2. 11:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Azs szép:):o és mennyi ideje zongorázol?
2012. nov. 2. 11:37
 3/9 anonim válasza:
most lesz 5 éve :)
2012. nov. 2. 11:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem igazából az "összerakás" nem megy.. mert jólenne pontosan lejátszani.. de ha így nem fog menni, akkor lehet kihagyok belőle.. mert mindenképpen számitanak rám és nem akarok leégni :S de még azért van pár hetem.. remélem meg lesz:)
2012. nov. 2. 11:41
 5/9 anonim válasza:
amugy a túrós süti serkenti a zongorázóagyat :)
2012. nov. 2. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot :D kipróbálom;)
2012. nov. 2. 11:43
 7/9 anonim válasza:

nekem sikerült(:

elmentem kutyát sétáltatni megettem 2 túróssütit és máris jobban ment ;):)

2012. nov. 2. 11:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából lehet csak pihenni kéne.. már lassan 1órája nyomom a zongorát.. én már voltam úgy hogy vizsga előtt egy nappal, este gyakoroltam kb 2 órát mert nem ment a dal és kottából is nagyon nehezen játszottam .. másnap vizsgán tiszta ideg voltam, és mikor elkezdtem lenyugodtam.. és igaz kisebb hibákkal, de sikerült eljátszani.. na akkor olyan büszke voltam a fejemre.:D
2012. nov. 2. 11:48
 9/9 anonim válasza:
vau ;D
2012. nov. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!