Miért van ez, ennyire rohadó világban élünk? (többi lent)
pl.:régen a Linkin Park, és egyéb jó zenék voltak a menők, ilyen Justin Bieber-ek el sem tudtak érni semmit, ma meg mindenhol ilyen JB 1D meg ilyen szánalmas b*zi szánalmas zene megy...miért lett az embereknek ennyire rossz izlése??
És a Linkin Park miért nem divatos újabban(no, nem mintha a divat miatt hallgatnám
Előző, nagyon cukcsika voltál! :D
Osztom a véleményed.
14/L
A one direction-t én is gyűlölöm mert selyemfiúk és szar a hangjuk is . Egyszerűen azért ezek a menők mert a tinilányok ezzel iránythatók.
16 L
Nálam más a helyzet. Én azzal se elégedek meg amilyenek az D-s fiúk (pedig imádom őket) de én még sokkal cukcsibb akakrok lenni. Én nem szégyellem magam büszkén mondom hogy páwa vagyok és fiú létemmre felöltözök talpig rózsaszínbe.
Részletesebben: rózsaszín poló, lila csőnaci, magassarkú. Máma ez a férfias és azok a fiuk akik nme iylenek ők a ratyik.
WEgy PÁWA boy
Sulyok András én tisztelem h felvállalod itt ország-világ előtt másságodat...
am te b*zi v mi? mert am mind homi aki srác és ilyet hallgat :D
Gagát én is bírom :D
de am te most b*zi vagy :D?
NEM!!!!
A kérdező meg csak irigy rám mert soha nem lesz ojan kis cukcsikácskah mint én. Ha jó akarsz lenni ijenekt hallgass:
One Direction $$$$$ love
Justin Bieber $$$ a cukcsifijúkácskah$$$$$
Cody $
Skrillex $$$$$$
És még 1000 cukciságocskah :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!