Miért van ez, ennyire rohadó világban élünk? (többi lent)
pl.:régen a Linkin Park, és egyéb jó zenék voltak a menők, ilyen Justin Bieber-ek el sem tudtak érni semmit, ma meg mindenhol ilyen JB 1D meg ilyen szánalmas b*zi szánalmas zene megy...miért lett az embereknek ennyire rossz izlése??
És a Linkin Park miért nem divatos újabban(no, nem mintha a divat miatt hallgatnám
''A One Direction nagyon is kiráj , nagyon aranyos édes fiúk és a zenéjük is nagyon jó!!!És mért ne lennének férfiak ?!!! Nagyon is fiúsak barátnőjük van úgyhogy nem b*zik!!! És még nagyon jól is néznek ki nagyon cukik és naon jó lenne ha minden fiú legalább ijen cukcsi lenne mint ők!! és nem nyálasok , mindegyikük csodálatos földön járó cukiság (LÁVCSI) Szal naon imádom a one direction-t.
És Justin se b*zi!!!! Ő is naon arikácskah, édeskécskeh, cukifiúkácskah (lávcsi) és nem b*zi!!!! Barátnője van: Selena Gomez!!! ''
Congratulations! én se vagyok egy helyesírás császár de a király elég alapvetően ly... azon túl.. szánalmas vagy... ZENE LÉNYEGE HALLGATNI ÉS NEM AZT NÉZNI, HOGY KI MILYEN CUKI... lehetnek cukik vagy édibébik a te szókincsed szerint a zenéjük akkor is egy kalap sz...
Hát lehet őket nem szeretni ?!
Főleg Justint, hát annyira cukcsi és nagyon imádnivaló hanglya van, aki meg nem szereti az szerintem hüje.
Off sorry, de nagyon idegesített az utolsó kommentje főleg a "hanlya" ami am
úgy *hangja meg a "hüje" ami am *hülye.
én mindig azt mondtam, az a hülye aki a hülyét j-vel írja.
meg mi az h cukcsi? úristen! -.-
Pedig több wok és képzeld nekem az ijen pasik jönnek be.
Földön járó cukiságok, aranyossak teheccségessek édesek arik mi kell még ?!
Kövesi Petra, te nagyon fogyatékos vagy!!!! A one direction tagjai nyomorult b*zi zsidó kölykök , koncentrációs táborba való az egész banda , ahol megnyomorittják őket és elvágják a hangszáalaikat. A pofájukba meg belevernek egy k*rva nagyon és már nemm is lesznek ""édik""
Vagy még jobb , vigye el a one directiont a rák!!!!
Jól eldurvultam petra, de ezeket amiket írsz szerintem nem gondolod komolyan és csak trollkodsz, d eha mégse akkor te tényleg nagyon agyhalott vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!