Miért van ez, ennyire rohadó világban élünk? (többi lent)
pl.:régen a Linkin Park, és egyéb jó zenék voltak a menők, ilyen Justin Bieber-ek el sem tudtak érni semmit, ma meg mindenhol ilyen JB 1D meg ilyen szánalmas b*zi szánalmas zene megy...miért lett az embereknek ennyire rossz izlése??
És a Linkin Park miért nem divatos újabban(no, nem mintha a divat miatt hallgatnám
Mert ezekből taknyos kisfiúkból lehet a legtöbb pénzt lehúzni, és a tinilányok azt hiszik hogy ezek "cukik" ,de fogalmuk sincs arról, hogy ha már megnéznek egy 1d vagy bieber videóklip-et már abból rengeteg pénzt lejön. És ugye ezeknek rengeteg utálójuk is van, akikből szintén sok pénzt lehet lehúzni. Ezeknél az előadóknál nem az a lényeg, hogy ki szereti és ki nem, csak az számít nekik hogy minél többen beszéljenek róla ,tehát foglalkozzanak velük! Ha ezt valahogy el lehetne lehetetleníteni akkor a népszerűségük zuhanni kezdene és "megfojtaná" őket egy másik ratyi tinipopegyüttes.
A one izé is egy felfuttatott tinipopbanda, én utálom az ilyen nyálas műzenéket mint az 1d, mert zeneileg nullák plusz még énekelni se tudnak. A Linkin Park-ot én is szeretem és az az igazság hogy nem nagyon örülnék neki ,ha divat lenne. Gondolj csak bele: Az LP koncerten a sok tinilány ott nyáladzana... ... Kellene nekünk az sok hülye liba ? Nem, maradjanak csak az one izénél.
18/F
Csak mert a mai tinik többsége GayDirectiont és Justin Biebert hallgat, nem biztos, hogy azok a menők.
Nincs olyan, hogy mi az épp menőnek számító zene. Mindenki azt hallgat, amit akar. Én 13 és fél évesen, lány létemre Linkin Parkot hallgatok éjjel-nappal, már egy teljes éve. Minden számukat kívülről tudom, és értelmezni is tudom az összes szövegüket.
Emellett hallgatok persze másmilyen zenéket is, de egyértelmű kedvencem a Linkin Park, és nagyon valószínű, hogy az is marad. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!