Miért van ez, ennyire rohadó világban élünk? (többi lent)
pl.:régen a Linkin Park, és egyéb jó zenék voltak a menők, ilyen Justin Bieber-ek el sem tudtak érni semmit, ma meg mindenhol ilyen JB 1D meg ilyen szánalmas b*zi szánalmas zene megy...miért lett az embereknek ennyire rossz izlése??
És a Linkin Park miért nem divatos újabban(no, nem mintha a divat miatt hallgatnám
Én minden fiút lelalázok mert annyira cukcsikácskah vagyok hogy nincs ojan gádzsi se páwa aki ellenálna nekem .
Igaz, fiú barátaim nincsenek mert gyűlölnek viszont a lányokkal tudok jáccani babázni stb
ühüm , lillácska és wölfély a legjobb barátnőid akikkel egész nap kislányoskodhatsz ugye ? :D
A fan site-on ezt írtad sulyok annak idején :D
Régen ez volt a nyáladzás
http://www.youtube.com/watch?v=Nu4wvvoA9-s
De ennek van dallama amit lehet dúdolni , jól megvan komponálva , van mondanivalója a szövege többféleképpen értelmezhető és legalább a srácok jobban tanultak angolt,hogy megértsék a dalok jelentőségét.Mellesleg több embert pont ez a nóta mentett meg az öngyilkosságtól ha már a szöveg értelmezéséről beszélünk.Ma meg ? "Baby,Baby,Baby UUU Baby " Ennek mi a mondandója ?De elárulok nektek valamit.Az ilyen zenekarokat soha nem felejtik el és még 30 év után is a csúcson vannak és habár youtube nézettség nem ezt mutatja itt a lemezeladás és a rajongók elkötelezettsége a lényeg nem fogjuk hagyni,hogy az idő feledésébe hulljanak ezek a dalok.Sosem találkoztam még olyannal aki azt mondta volna,hogy "Igen egyszer egész nyáron Ac/Dct hallgattam " mert aki egyszer megszereti az élete végéig szeretni fogja ezeket a dalokat.Kinek kell manapság anti depresszáns ha itt vannak nekünk ezek a fantasztikus előadok ? Hol lesz 2030ban a gangnam style,1 direction,vagy justin bieber ? Sehol,mert senki sem fog emlékezni rájuk.Ellentétben az Ac/Dct,Metallicát,Kisst,Iron Maident még 2060ban is nyomatni fogják az emberek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!