Miért van ez, ennyire rohadó világban élünk? (többi lent)
pl.:régen a Linkin Park, és egyéb jó zenék voltak a menők, ilyen Justin Bieber-ek el sem tudtak érni semmit, ma meg mindenhol ilyen JB 1D meg ilyen szánalmas b*zi szánalmas zene megy...miért lett az embereknek ennyire rossz izlése??
És a Linkin Park miért nem divatos újabban(no, nem mintha a divat miatt hallgatnám
Ha te ezt gondolod akkor majd térj vissza a kérdésedhez 2-3 év múlva és akkor majd meglátjuk kinek lesz igaza. :)
Nem értem mi az amit te nyávogásnak nevezel...mert hogy az amit ők énekelnek nem az. Az biztos.Ahányszor visszaírsz hogy mennyire szánalmas vagyok én annyiszor fogok válaszolni :D Talán nem is lesz olyan eseménytelen az a 2-3 év...
Én imádtam a one direction-t a fan korszakomban ami 2012 szeptemberben kezdődött és eltartott 2012 novemberig.
viszont találtam ey olyan együttest amin mindig kitölthetem a haragomat, ez pedig a black sabbath, féktelenül gyűlölöm ;)
Az egész one direction egy nagy kula. Csak ilyen 10 éves begyöpösödött kislányok hallgatják akik elhiszik hogy ezek a b*zik tehetségesek és hogy fiúsak. De a one direction egy csaj együttes vagy ha nagyon nagyon jó indulatú vagyok akkor selyemfiú együttes. A zenéjük meg egy nagy 0.
De hogy ezek a hugyos csirák mért számítanak "jó pasinak" azt nem értem @@@@@@
17/f
Ja, és a linkin park a tuti :D
A one direction meg hát... elég gáz.
Egy olasz csődör különbet maszturbál ki a bréből mint aone direction :DDDD
17/f
A One Direction nagyon is kiráj , nagyon aranyos édes fiúk és a zenéjük is nagyon jó!!!És mért ne lennének férfiak ?!!! Nagyon is fiúsak barátnőjük van úgyhogy nem b*zik!!! És még nagyon jól is néznek ki nagyon cukik és naon jó lenne ha minden fiú legalább ijen cukcsi lenne mint ők!! és nem nyálasok , mindegyikük csodálatos földön járó cukiság (LÁVCSI) Szal naon imádom a one direction-t.
És Justin se b*zi!!!! Ő is naon arikácskah, édeskécskeh, cukifiúkácskah (lávcsi) és nem b*zi!!!! Barátnője van: Selena Gomez!!!
És most komojan , ez mióta lányos ?! [link]
Ő az egyik legjobb pasi a világon, mindne csaj örülne ha ijen jó barija lenne mint Justin
Kérdező nem tudom mért beszélsz így róluk , de nagyon gáz vagy remélem tudod...
Ők akkor is férfiak méghozzá nagyon cukcsi fiúk és örökké lávolni fogom őket mert nagyon cukorkák!!!!
A linkin parkot meg nem ismerem
Na csőci
uhh végre még vki aki jól látja, kedves kérdező :D
én nagy Green Day rajongó vagyok, 14 vagyok amúgy :)
és akkor a kiscsajok mindig azzal jönnek hogy: Te hogy nem tudod szeretni a One Direction-t vagy Justin Biebert :O?
hát elég könnyen
az nem zene...
meg még a dubsteppel nem vagyok kibékülve meg a technonval.
de amúgy még nagyon szerettem/ szeretem Michael Jackson-t, mert ő tényleg tudott és nagyon jó volt abban amit csinált, és engem emiatt mindig csesztettek, h ez a MJ hát milyen zene ez?
hát ilyen a kérdésben ott a válasz MJ az zene, a One Direction meg JB az csak "zene".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!