Miért van ez, ennyire rohadó világban élünk? (többi lent)
pl.:régen a Linkin Park, és egyéb jó zenék voltak a menők, ilyen Justin Bieber-ek el sem tudtak érni semmit, ma meg mindenhol ilyen JB 1D meg ilyen szánalmas b*zi szánalmas zene megy...miért lett az embereknek ennyire rossz izlése??
És a Linkin Park miért nem divatos újabban(no, nem mintha a divat miatt hallgatnám
Ízlések és pofonok kedves kérdező!
Nem baj, ha nem szereted őket!
De légyszíves ne mondj róluk olyan dolgokat, amivel a rajongókat sérted meg.Én például nem szeretem a Linkin Parkot, és sok sztárt, mégsem kérdezem meg, hogy szerintetek meleg-e ez vagy az!Szóval be lehet fejezni, amúgy meg nézzél magadba, szerintem te sem vagy tökéletes, sőt biztos, hogy nem!
elöttem szóló, megintcsak ugyanaz a személy.. most regisztrált ....
szoval olyan mindegy mint írtam zenébe nem az számít ki milyen ''cukcsi meg édi'' akkor se tud normális zenét csinálni.
vita lezárva.
akárhány felhasználót csinál az elöttem szóló, akkor se lessz menő attol, hogy kinyalja egy olyannak akit a pofijáért adnak el.
Nem is élünk rohadó világban.....
Aki nem szereti az 1d-t az ne fogalkozzon velük
legyél te is ilyen és no problem.
Hallgass One Direction-t, vegyél fel szép rózsaszín polót festesd be a hajad szőkére és tutkó hogy cuki leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!