Miért csak én hallgatok rockot? (sértődékenyek ne olvassák el)
Mindenki csak ilyen igénytelen zenéket hallgat (osztálytársaim mind), mint a rap, meg hip-hop. Csak megy a "zene", és úgy mondják a szöveget, mint valami vers, konkrétan ugyanúgy. A rap (vagy legalábbis, amiket hallgatnak mások a környezetemben) csak egy vers, zenei aláfestéssel. Semmi más. Mi ebben a jó? Már bocs mindenkitől, de az ilyeneket nagyon utálom.
Én olyan zenéket szoktam hallgatni, mint a rock, meg a metál, de azoknak is az igényesebb fajtáit. Amiknek gazdag a hangszerhasználatuk, változatos az énekes hangszíne, van bennük sok olyan dolog, ami egy rap, vagy hiphop zenében nincs.
Egyszer a buszon egy osztálytársam kérdezte: "Halgassunk valami jó zenét?" Erre egyből rávágtuk, hogy igen!
Erre berak valami unalmas disco számot, mindenki élvezte, csak én nem, az "énekes" csak mormogott ott magának valami verset, meg mondta közben, hogy "je", meg hogy "a igen".
A táborban is egész nap disco zenék mentek, na az nagyon felidegesített. Miért csak ilyen zenéket ismernek egyesek? Egy rock szám sokkal élvezetesebb lenne egy táborban, vagy legalább csak néha tehetnének be egyet, mert a táborban eluntam magam, mindenki táncolt, csak én nem tudtam a techno meg electro zenékre.
Én miért nem szeretem az ilyen zenéket? Én nem vagyok normális? Egyetlen egy barátom van, akivel szeretjük a rockot, meg az igényes zenét.
Bocs mindenkitől, ha esetleg valakit megsértettem, de EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. Csak azt szeretném tudni, hogy miért csak én vagyok ilyen, és már idegesít.
Ne is törődj velük, az én osztálytársaim is ilyenek, nem tudják értékelni a rendes zenét, sőt nem is ismerik! Én akkor dobtam el egyszer az agyam, amikor a tesiöltözőben egyszer elkezdtek hallgatni valami diszkószrt aminek az eleje abból áll hogy megy a tuctuc szarság és eközben női nyögések... khm... na szóval értitek. És az egyik gyökérnek ez a csengőhangja, na mondhatom szép volt amikor órán valaki megcsörgette :D Na mindegy, nem szaporítom tovább a szót. Hanem azt még elmondom, hogy szerintem csak azért nem találsz olyan embereket, akik olyan zenét hallgatnak, mint te, mert nem szokták hangoztatni, nem verik a mellüket emiatt, nem ordíttatják a telefonjukon, stb.
Amúgy egyszer megkérdezte az egyik osztálytársam, hogy hallgatok-e Skrillexet. Szinte sértésnek vettem :D
13/L
http://www.youtube.com/watch?v=VrwOudtpNQo
Hallgass bele 1:20 tól.. Elmész egy buliba ilyen zenékre széttombolod az agyad.. Rock zenére,hogy lehet tombolni, dancelni?
22:33
Hát nekem ettől hosszútávon félek szétmenne az agyam. A rockzenére igenis lehet tombolni!
22:33
Igen, lehet tombolni a rockra is! Sőt, még szerintem jobban.
és most hallgatok bele 1:20-tól ahogy mondtad, de majdnem elaludtam. Csak dob van benne (cin), meg egy pittyegős hang.
Esetleg ha diszkóban menne, lehet hogy nem lenne ilyen, de ez nekem akkor is unalmas.
"Hát nekem ettől hosszútávon félek szétmenne az agyam."
Hát az nekem is.
szánalmasak ezek az elektrozenék..
nálunk a gettóban ez a szám ami igenis tombolni lehet http://www.youtube.com/watch?v=fGx6K90TmCI&ob=av2e
kedves kérdező ezen nem hiszem hogy elaludnál!!!!
ez rap ! a jobbik fajtából ...nem ilyen sz.ar magyarokat kell hallgatni . igazi telep zene!! na csá béke
Igen, most hogy mondod, azok az elektroxarok tényleg rosszabbak a rapnél, de még attól nem szeretem a rapet! Nehogy félreértsen valaki.
Amúgy nem tudom, hogy írtam-e már, de rájöttem, hogy mi a rossz a rap számokban. Az, hogy olyan egyhangú, hogy a dallam 5-10 másodpercenként ismétlődik, meg még énekhang sincs benne, csak szinte mint egy vers, vagy egy beszéd.
De ebben nincsenek ilyenek, van eben a számban rap, de az elég tűrhető, sőt még jó is, meg sokkal változatosabb a dallama. Ezért jó a Linkin Park:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!