Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csak én hallgatok...

Miért csak én hallgatok rockot? (sértődékenyek ne olvassák el)

Figyelt kérdés

Mindenki csak ilyen igénytelen zenéket hallgat (osztálytársaim mind), mint a rap, meg hip-hop. Csak megy a "zene", és úgy mondják a szöveget, mint valami vers, konkrétan ugyanúgy. A rap (vagy legalábbis, amiket hallgatnak mások a környezetemben) csak egy vers, zenei aláfestéssel. Semmi más. Mi ebben a jó? Már bocs mindenkitől, de az ilyeneket nagyon utálom.

Én olyan zenéket szoktam hallgatni, mint a rock, meg a metál, de azoknak is az igényesebb fajtáit. Amiknek gazdag a hangszerhasználatuk, változatos az énekes hangszíne, van bennük sok olyan dolog, ami egy rap, vagy hiphop zenében nincs.

Egyszer a buszon egy osztálytársam kérdezte: "Halgassunk valami jó zenét?" Erre egyből rávágtuk, hogy igen!

Erre berak valami unalmas disco számot, mindenki élvezte, csak én nem, az "énekes" csak mormogott ott magának valami verset, meg mondta közben, hogy "je", meg hogy "a igen".

A táborban is egész nap disco zenék mentek, na az nagyon felidegesített. Miért csak ilyen zenéket ismernek egyesek? Egy rock szám sokkal élvezetesebb lenne egy táborban, vagy legalább csak néha tehetnének be egyet, mert a táborban eluntam magam, mindenki táncolt, csak én nem tudtam a techno meg electro zenékre.

Én miért nem szeretem az ilyen zenéket? Én nem vagyok normális? Egyetlen egy barátom van, akivel szeretjük a rockot, meg az igényes zenét.

Bocs mindenkitől, ha esetleg valakit megsértettem, de EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. Csak azt szeretném tudni, hogy miért csak én vagyok ilyen, és már idegesít.

2012. febr. 19. 21:06
 41/94 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy ti mit szerettek ezekben (rapperek)? Csak kíváncsiságból, mert nekem nagyon nem jön be"

Most leírom hogy én mit szeretek az egész Hip Hop műfajban: Imádom magát a stílust mert tudom hogy ilyen zenét nem csinálnak és hallgatnak rasszista állatok (de nem ez a fő ok), emellett nagyon szeretem az öltözködési stílusát, a laza viselkedést, imádom a freestylet aminek a 80%-át ez a műfaj teszi ki. De főleg a ritmusát, azért mert nagyon változatos és nagyon megmozgat ugyanis 9 éve táncolok Hip Hop-ot ebből 5-éve Krump órákra is járok (Krump a legkeményebb táncstílus, a Hip Hop válfaja). Ebben a műfajban (és most az egész R'n'B-Hip Hop-ra gondolok) megtalálom mindig a hangulatomhoz passzoló dalt. Ha épp letört vagyok és nyugalomra vágyok akkor jöhet a Soul- http://www.youtube.com/watch?v=Ju8Hr50Ckwk (no erre mondja valaki hogy nem jó zene, az akkor nem ért a zenéhez és kész!!!) Ha pedig szeretnék jobb kedvre derülni akkor R'n'B- http://www.youtube.com/watch?v=g4tpuu-Up90&ob=av2e Amikor szórakozni akarok vagy bulizni jön a HIP HOP vagy a RAP- http://www.youtube.com/watch?v=ufKxCclo7-c&ob=av3e Erre a csajokkal imádok táncolni, volt olyan eset is hogy sírt a lány táncközben mert annyira jól érezte magát velem azóta se tudom levakarni magamról mert elvettem feleségül XD

2012. febr. 20. 22:59
 42/94 anonim ***** válasza:
59%
DE a tinipics*k nem hallgatnak rockot, szóval azt felesleges feltételezni. amúgy a zene személységtől, és emberektől független, mindenkinek azt kéne hallgatnia amit akar, és nem amire azt hiszi hogy menő
2012. febr. 21. 00:38
 43/94 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: Ezzel én is egyet értek, sokan divatból szeretnek egy bizonyos zenei műfajt, pedig azt kell hallgatnia minden embernek ami megérinti a szívét és érzelmeket táplál beléje. Rám a zene fenomenális hatással van! Teljesen átérzek minden dalt, volt egy olyan esetem hogy olyan nyelven hallottam egy dalt ami nekem teljesen idegen (szóval egy mukkot sem értettem belőle) de olyan érzelmi kisugárzása volt hogy úgy éreztem hogy minden szavát értem.
2012. febr. 21. 14:22
 44/94 anonim ***** válasza:
21%

Na én elmondom hogy mi a büdös helyzet ! Rock egy nagy nulla , ordítani én is tudnék , tisztelet a kivételnek , a rap az egy életérzés .Mi az ,hogy igénytelen , hallottál már rappet ? persze ne Children of Distancet mert az tényleg szánalmas , hanem igazi amerika rappet. Mondok neked ilyet ,hogy 2Pac vagy ice Cube ,stb ?? tudod kikről van szó ? na mond egy rockernek h utánozza !

a rockhoz nem is kell hang , szöveg se, csak ordítson az a lényeg . na ebbe mi a jó ? nem akarlak megsérteni ,ha megsértettelek akkor bocsának .

ezek a tehetségek !!! pl: Xzibit : http://www.youtube.com/watch?v=h2GnWr72eVI

na béke ! 17/F

2012. febr. 21. 16:08
 45/94 anonim ***** válasza:
100%

Utolso

A rock miert lenne egy nagy nulla? meg, csak orditas?

Hallgasd meg pl ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8

Egybol visszavonod!

De lehet, hogy te ilyen Rammsteinekre meg ilyesmikre gondoltal. Azok tenyleg azok, modnjuk, aki szereti hallgassa, nekem m1.

Peace

2012. febr. 21. 16:53
 46/94 anonim ***** válasza:
83%
17 évesen aztán marhára bölcs vagy... neked sincs több eszed, mint a kérdezőnek... nem a rock nagy nulla, hanem TE!
2012. febr. 21. 16:55
 47/94 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=PMSI9kal5jg

akkor énekeld el már légy szíves ezt nekem, és játszd el gitáron, basszusgitáron és dobon! Utána kritizálj!

2012. febr. 21. 16:57
 48/94 anonim ***** válasza:
100%
Mocskolni más zenét meg hisztizni mindenki tud ahogy látom, ebbe nincs hiány.Mért nem törődtök azzal amit szerettek azt nem fogom fel.
2012. febr. 21. 17:04
 49/94 anonim ***** válasza:
2012. febr. 21. 19:54
 50/94 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van én is utálom az ilyen zenéket
2012. febr. 21. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!