Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csak én hallgatok...

Miért csak én hallgatok rockot? (sértődékenyek ne olvassák el)

Figyelt kérdés

Mindenki csak ilyen igénytelen zenéket hallgat (osztálytársaim mind), mint a rap, meg hip-hop. Csak megy a "zene", és úgy mondják a szöveget, mint valami vers, konkrétan ugyanúgy. A rap (vagy legalábbis, amiket hallgatnak mások a környezetemben) csak egy vers, zenei aláfestéssel. Semmi más. Mi ebben a jó? Már bocs mindenkitől, de az ilyeneket nagyon utálom.

Én olyan zenéket szoktam hallgatni, mint a rock, meg a metál, de azoknak is az igényesebb fajtáit. Amiknek gazdag a hangszerhasználatuk, változatos az énekes hangszíne, van bennük sok olyan dolog, ami egy rap, vagy hiphop zenében nincs.

Egyszer a buszon egy osztálytársam kérdezte: "Halgassunk valami jó zenét?" Erre egyből rávágtuk, hogy igen!

Erre berak valami unalmas disco számot, mindenki élvezte, csak én nem, az "énekes" csak mormogott ott magának valami verset, meg mondta közben, hogy "je", meg hogy "a igen".

A táborban is egész nap disco zenék mentek, na az nagyon felidegesített. Miért csak ilyen zenéket ismernek egyesek? Egy rock szám sokkal élvezetesebb lenne egy táborban, vagy legalább csak néha tehetnének be egyet, mert a táborban eluntam magam, mindenki táncolt, csak én nem tudtam a techno meg electro zenékre.

Én miért nem szeretem az ilyen zenéket? Én nem vagyok normális? Egyetlen egy barátom van, akivel szeretjük a rockot, meg az igényes zenét.

Bocs mindenkitől, ha esetleg valakit megsértettem, de EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. Csak azt szeretném tudni, hogy miért csak én vagyok ilyen, és már idegesít.

2012. febr. 19. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 anonim ***** válasza:
100%
am én tegnap voltam depi és road koncerten . egyszerre léptek fel. 3.-án meg paddy and the rats-ra megyek. ennyit. csak az első mondatot olvastam
2012. febr. 19. 21:10
 2/94 A kérdező kommentje:
Igen, a Road is jó. Meg még Ismerős Arcok, Kárpátia (az nem annyira, de azt szoktunk hallgatni barátommal), meg az egyik kedvencem a Linkin Park.
2012. febr. 19. 21:13
 3/94 anonim ***** válasza:
100%

Hallod,ez engem is idegesít.Akiket ismerek azoknak a 90%-a ilyen disco,rap,techno zenéket hallgatnak,és hétvégén állandóan járnak ilyen dj koncertekre.Várjunk.Nem is koncert.Mi kell a dj-hez?Egy pult,ahol benyomod a számokat,és más dolgod nincs is...

Nekem rock,metál,aláfestéses zenék tetszenek.

2012. febr. 19. 21:14
 4/94 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni, hogy még vannak rajtam kívül ilyen emberek.
2012. febr. 19. 21:16
 5/94 A kérdező kommentje:

Fluort meg egyenesen UTÁLOM!

Éljen a ROCK és a METÁL!

2012. febr. 19. 21:16
 6/94 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.Meg még katonaindulókat :D

Horthy Miklós katonája vagyok,legszebb katooo-nááá-ja.

Vígan élem katonaéletem,nincsen gondom mááás-ra.

Masííírozok káplár úr szavára,úgy gondolok az én violámra,

Horthy Miklós katonája vagyok,legszebb katooo-nááá-ja.

2012. febr. 19. 21:17
 7/94 A kérdező kommentje:

Igen, jól mondod!

Még a hungarista zenekarokat is szeretem, pl. Magozott Cseresznye, Vádló Bitófák, Romantikus Erőszak...

2012. febr. 19. 21:19
 8/94 anonim válasza:
100%

Mag Cseri, RomEr, ezek már zenekarok :-)

Titkolt Ellenállás, Archívum, Fejbőr, Nemzeti Hang, Vendetta, Vér Kötelez. Ezeket is ismered? :-)

2012. febr. 19. 21:33
 9/94 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el csak az első sort, mert már hülyeség.

Rengeteg ember hallgat jó zenét, csak azok lehet épp nem beszélnek róla.

Kis tinicsajok egyértelműen szarokat hallgatnak, de velük nem kell foglalkozni.

És lehet sokan hallgatnak szar zenét is, és te pont csak azt látod, de ugyanúgy hallgatnak jót is.

2012. febr. 19. 21:35
 10/94 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondja meg hogy mi az igényes zene, és mi alapján? Én alapvetően a progresszív és pszichedelikus 60-70-es évekbeli rockzenét kedvelem (Magyarországon ez ugye kicsit összzevissza mosódik hogy mikor is volt), a punkot, a metált is bírom, mégsem vetem el a rapzenét. Szerintem igenis vannak olyan előadók akik ki tudnak tenni magukért. ELektronikus zene meg szintén a rockzenéből indult ki, más kérdés az hogy hova jutott.

Te most pubertás korban vagy és rendkívűl zavar téged hogy nem találsz olyan társaságot akivel (zenei ízlés területén) azonosulni tudsz. Javaslom a zenetörténet alapos felfedezését számodra, halgass minél többféle zenét amit szeretsz, ne ragadj le egy műfajnál vagy zenekarnál, mindig keress újabb előadókat és stílusokat. Ez a te korodban ahol van YouTube meg fájlmegosztás már gyerekjáték. Szabadon válogathatsz hogy mi tetszik és mi nem.

2012. febr. 19. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!